VRELE FOTKE RADNICE EPS KRUŽE INTERNETOM: Digla se bura zbog tangi vatrene crnke, nižu se oprečni komentari! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

26.02.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Đorđević Petrović dospela je u žižu pažnje javnosti zbog provokativnih snimaka i fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama.

VRELE FOTKE RADNICE EPS KRUŽE INTERNETOM: Digla se bura zbog tangi vatrene crnke, nižu se oprečni komentari! (FOTO, VIDEO)

Foto: facebook.com/instagram.com/printscreen

Na svom Instagram profilu, ova radnica EPS Kolubara, naime, redovno objavljuje vruće fotografije i snimke, a na mnogima od njih ne libi se da u prvi plan istakne svoje atribute.

Na pojedinim fotografijama ona je samo u providnom kombinezonu, tangama i visokim štiklama, a u takvim izdanjima čak zna i da šeta po centru Lazarevca.

Sa druge strane, na društvenim mrežama se mogu pronaći i njeni snimci sa radničkim kombinezonom EPS. 

Njene fotografije izazivaju veliku pažnju javnosti, pa je pojedini komentatori hvale i ohrabruju da nastavi sa objavljivanjem, dok je drugi žestoko kritikuju poručujući da njeno ponašanje nije prikladno s obzirom na to da je reč o službeniku preduzeća koje plaćaju svi građani Srbije.

Redakcija portala Republika pokušala je da kontaktira Petrovićevu, ali ona nije odgovarala na naša pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tisina

26.02.2023 19:10

Sto ne objavite da je ovo snajka sindikalca Milana Djordjevica Djokinog