JELENA I SLOBA OBJAVILI PRVU FOTKU NASLEDNIKA: Pevač mu se obratio dirljivim rečima!

Autor:

Zabava

25.02.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović objavio prvu fotku naslednika!

JELENA I SLOBA OBJAVILI PRVU FOTKU NASLEDNIKA: Pevač mu se obratio dirljivim rečima!

Foto: printscreen/instagram

Pevač Sloba Radanović nedavno je postao otac. Njegova supruga Jelena Radanović porodila se u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu u kojoj se nalazi od juče, i na svet je donela dečaka Damjana. Sloba je sada po prvi put na svom Instagram profilu objavio sliku naslednika i uz nju napisao emotivnu poruku.

- Ako treba za te' ginem. Hoćeš sunce da ti skinem? Hoćeš krvi? Daću ja.. Evo cisterna - napisao je Sloba na svom Instagram storiju.

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović Instagram

 

Podsetimo, ime Damjan je muško ime koje je poreklom iz staro-grčkog jezika, i smatra se da potiče od grčkog imena "Damianos", a koje pak potiče od imenice "Damao", u bukvalnom značenju - pobednik, ukrotitelj, ili u glagolskoj formi - krotiti, pripitomiti, ukrotiti. Sloba je nedavno i otkrio zbog čega su detetu dali upravo ovo ime.

- Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga - otkrio je Radanović za "Pink".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading