OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA PRŠTAĆE OD SREĆE U MARTU! Ruski astrolog tvrdi - njima će sva vrata biti OTVORENA!

Autor:

Lifestyle

26.02.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog puta on je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi žvioti razvijaće se u najboljem mogućem pravcu!

OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA PRŠTAĆE OD SREĆE U MARTU! Ruski astrolog tvrdi - njima će sva vrata biti OTVORENA!

Foto: shutterstock

Srećan par

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih ruskih astrologa, a uprkos činjenici da mnogi sumnjaju u njegove prognoze, on izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama i ljudi ga rado prate.

Globa sam za sebe tvrdi da njegova astro predviđanja imaju stopu tačnosti od 85 odsto, premda je astrologija sama po sebi nauka koja može samo da vas usmeri na pravi put, ne i da precizno predvidi budućnost.

Ovog puta on je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi žvioti razvijaće se u najboljem mogućem pravcu, prenosi "Prochepetsk.ru". Pa, hajde da vidimo o kome je to reč!

RAK

Rakovi će u martu biti u centru pažnje, a prvi mesec proleća mogao bi da im donese unapređenje na poslu, uspeh u sferi ljubavi, puno inspiracije i kreativnosti. Ovo će vam dati novu snagu i energiju, naterati vas da više verujete u sebe, a samim tim poradite na novim projektima i idejama.

DEVICA

Devicama će u martu sva vrata biti otvorena! Vaš napor i zalaganje na poslu biće primećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi sa porodicom i prijateljima će procvetati. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života, te da izdvojite vreme samo za sebe.

VAGA

Reč koja će obeležiti vaš mesec mart je IZBOR. Ono što vas deli od napretka u karijeri, pronalaženja partnera ili rešavanja finansijskih problema jesu vaše sopstvene odluke. Globa ističe da će vam mart doneti prave prilike i odgovore, a sve što treba jeste da ih iskoristite! Energije za ostvarivanje planova vam neće nedostajati!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading