ZAVIRITE NA INTIMNU PROSLAVU PRVOG ROĐENDANA SINA MAJE BEROVIĆ: Pevačica organizovala pravu bajku za naslednika!

Autor:

Zabava

25.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović pokazala kako izgleda bajka za njenog naslednika povodom prvog rođendana.

ZAVIRITE NA INTIMNU PROSLAVU PRVOG ROĐENDANA SINA MAJE BEROVIĆ: Pevačica organizovala pravu bajku za naslednika!

Foto: ATA Images

Maja Berović

Pevačica Maja Berović organizovala je danas proslavu u jednom prestoničkom lokalu, a povod je prvi rođendan njenog naslednika. Naime, pevačica se oglasila na svom Instagramu i pokazala fanovima kako teku pripreme.

Foto: ST/V. Lukić

Maja Berović

 

Maja je pokazala savršenu dekoraciju koja će, veruju mnogi, oduševiti mališane koji budu prisustvovali rođendanu, a pevačica je pazila na svaki detalj.

U prilog tome govori o činjenica da je angažovala i firmu koja se bavi dekoracijom, budući da je poznato da pevačica ništa ne prepušta slučaju.

Baloni, raznoliki ukrasi, mnoštvo slatkiša, samo su deo onoga što je pevačica spremila za svog naslednika koji je napunio godinu dana.

 

Podsetimo, Maja je nedavno na Instagramu čestitala prvi rođendan svom nasledniku ne krijući da joj majčinstvo veoma prija i da joj je naslednik uneo sreću i radost u život.

- Jedini moj, moj sin, moje zvezdano nebo, duša moje duše. Razlog moje sreće, i po neke suze. Moje malo savršenstvo bez i jedne mane. Prva i najlepša godina sa tobom. Srećan rođendanko sine moj najvoljeniji, budi uvek srećan i nek te Bog blagoslovi - napisala je Maja u okviru objave na kojoj u naručju drži naslednika dok on bezbrižno spava, a čestitke ispod samo su se nizale.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading