IVANA PETERS POTPUNO GOLA: Procurila intimna fotka pevačice, ovim kadrovima se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

21.02.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters objavila golu fotku!

IVANA PETERS POTPUNO GOLA: Procurila intimna fotka pevačice, ovim kadrovima se niko nije nadao!

Foto: ATA Images

Pevačica Ivana Peters (48) važi za jednu od dama koja se može pohvaliti da ima jedan od najboljih glasova na Balkanu, a retki su oni koji su zaboravili njene pevačke sposobnosti.

Foto: ATA Images

Ivana Peters

 

Ivana vredno priprema nove pesme za bend Negativ u kom je glavni vokal, dok je mnogi i dalje povezuju sa grupom TAP 011 koja je obeležila devedesete.

Ivana je dugo bila poznata po vitkom telu i kratkoj crnoj kosi, ali je značajno promenila stajling posle rođenja ćerke. Napornim trudom ta dama na pragu 6. decenije je uspela da liniju vrati u željenu formu, a koliko je zadovoljna sobom svedoči i fotografija koju je juče objavila, a za koju je dobila salvu pohvala.

Foto: Instagram.com

Ivana Peters gola

 

Petersova se tako delimično obnažena fotografisala u ogledalu, gde je primetno da gore ne nosi ništa, dok je grudi prekrlila rukama. Ivana je poslednjih godina verna dugoj loknastoj kosi, koja joj je i ovaj put opušteno padala preko ramena, a primetno je i da nema ni trunku šminke. Njeni pratioci nisu mogli, a da ne primete prirodnu lepotu omiljene pevačice i svi su se do jednog složili da izgleda fantastično.

- Osećam se dobro - kratko je napisla ona u opisu, dok su pozitivni komentari pljuštali na sve strane!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading