SJAJNA VEST ZA BEOGRAĐANE Skupština grada usvojila bitnu odluku - evo šta će biti besplatno!

Autor:

Vesti

21.02.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbornici Skupštine grada usvojili su danas odluku o projektu Beogradska kartica, a gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je rekao da je cilj gradskih vlasti da kartice zažive na kvalitetan način, onakav kakav Beograđani zaslužuju.

SJAJNA VEST ZA BEOGRAĐANE Skupština grada usvojila bitnu odluku - evo šta će biti besplatno!

Foto: Printskrin: BEoinfo

Aleksandar Šapić je u obraćanju odbornicima na sednici Skupštine Grada Beograda kazao da je cilj gradske vlasti da Beograđani karticama dobiju brojne benefite i dodao da je on iskustva sa karticama imao i kao predsednik Opštine Novi Beogard, kada je  kako je kazao, više od četvrtine novobeogradskih porodica koristilo karticu.

- Ukoliko budemo uspeli da implementiramo ono što želimo, svaki Beograđanin će moći u svom novčaniku da ima pored popusta u najvećim trgovinskim lancima s kojima ćemo praviti ugovore, svoj profil gde će moći da nađu sve pogodnosti važne za određene grupe- penzionere, mlade i radno sposobno stanovništvo - rekao je Šapić.

On je dodao da je zamišljeno da se kartica vadi jednom i da traje do dok se ne promeni starosna kategorija.

Šapić je dodao da će Beograđani moći preko kartice da ostvare sve pogodnosti koje je Grad obezbedio za njih i dodao da je cilj da se obezbede kvalitetne kartice.

- Beogradska kartica pružiće i mogućnost korišćenja besplatnih usluga i sadržaja u oblastima kulture, sporta, obrazovanja kao i drugim oblastima koje obezbeđuje grad Beograd.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milijadin

21.02.2023 20:54

Ja odavno imam tu karticu, dok je bio Siniša Mali gradonačelnik. Kao i svako čudo za tri dana, propalo. Bojim se da će i ova kartica proći isto.

BOGOLJUB

22.02.2023 23:22

SAPIC JE OBICAN KRIMINALAC