ŠAKO POLUMENTA POSTAO DEDA, DOBIO NASLEDNIKA JUNIORA: Folker poručio "Osvoji će svet"

Autor:

Zabava

21.02.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta dobio unuka!

ŠAKO POLUMENTA POSTAO DEDA, DOBIO NASLEDNIKA JUNIORA: Folker poručio "Osvoji će svet"

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šako Polumenta

Pevač Šako Polumenta nakon neprospavane noći zbog slavlja i uzbudjenja što mu se rodio unuk , sin njegovog sina Adisa oglasio se za Republiku, i u dahu priča kakva ga je čast zadesila.

Foto: Printscreen

Sin Šaka Polumente

 

- Stigao mi je Šako junior. Od mene nema niko srećniji jer pored dve princeze moje dve unuke Melani i Iris sada imam i dva kralja- Lava kojeg mi je ćerka Rijana rodila pred kraj prošle godine i sada Šaka moju krv i mog imenjaka na poklon od sina i snajke.  Za dva meseca dva unuka. Velika je čast kada po vama deca svom detetu daju ime. Neopisivo sam srećan i zagrlio bih čitav svet da mogu - rekao je Šako za Republiku. 

On dodaje da je iza njega dosta teških situacija i tuge i najavljuje još jednu veliku radost u ovoj godini. 

Foto: Printscreen

Šako Polumenta

 

- Ja sam pobednik zajedno sa mojom porodicom koja je ostala čvrsta i jaka uprkos nedaćama i gubicima voljenih. Ovo će biti moja godina jer uskoro stiže  još jedno unuče budući da je moje prvenče , moja Rijalda opet u drugom stanju. Moja deca , njih troje su našli sjajne partnere i uvećali porodicu na najlepši način. Napunili su mi kuću i svaki napor je sada dobio  smisao - kazao je pevač popularan širom regiona. 
Polumenta pozdravlja čitaoce Republike i poručuje da treba slediti snove i čuvati porodicu jer bez nje nijedna sreća nije velika koliko može da bude uz najvoljenije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading