SATANIZAM U ZVEZDAMA GRANDA, PRIZIVAJU ĐAVOLA: Viki Miljković se okitila brojanicama, Đurišićka pomoć potražila u crkvi!

Autor:

Zabava

10.02.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David optužen je za satanizam u Zvezdama Granda!

SATANIZAM U ZVEZDAMA GRANDA, PRIZIVAJU ĐAVOLA: Viki Miljković se okitila brojanicama, Đurišićka pomoć potražila u crkvi!

Foto: YouTube/Printscreen

Pevač Đorđe David je u šoubizu video sve i svašta, navikao na podmetanja, ali optužbe da služi đavolu i bavi se crnom magijom toliko su ga iznervirale da je pomoć potražio od policije. 

Naime, na Jutjubu se opet pojavio video u kom se tvrdi da je on satanista i da su njegovi nastupi na društvenim mrežama i televiziji prepuni sataniskičkih simbola zbog čega se on razbesneo i to doživeo kao poziv na linč:

Foto: PrintscreenJutjub

Đorđe David Zvezda Granda

 

- Ovo su bolesni ljudi. Mame i tate su vam satanisti kad su vas napravili sa takvim mozgovima. I babe i dede što su vam rodili mame i tate. I prababe i pradede što su vam rodili babe i dede. I tako redom... Nakaze ste bolesne - poručio je David besan što su u videu i njegove fotografije na kojima prstima pokazuje znak rogova, navodn dokaz da je satanista. 

Foto: republika.rs

Viki Miljković Zvezde Granda

 

Ipak, za većinu ovaj znak je danas simbol roken-rola, neobuzdane mladosti i nepristajanja na ograničenje, ali u davna vremena ovim znakom ljudi su se branili od zlih bića, bolesti i negativnih misli. Za svaki slučaj, pevačica Viki Miljković na snimanja dolazi sa nekoliko brojanica oko ruke, a Snežana Đurišić redvno posti, pričešćuje se i savetuje sa duhovnikom koji joj čita molitve, piše Svet. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading