NADA TOPČAGIĆ JE PRETILA DA ĆE JE PRETUĆI, ONA SADA ODGOVORILA! Snežana Đurišić progovorila o SUKOBU o kom bruji javnost! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić iskreno o sukobima sa koleginicama.

Učešće Semira Džankovića u ''Zvezdama Granda'' je izazvalo veliku pometnju u javnosti, te je Snežana progovorila i o tome.

- Mi ovde imamo ljude koji o tome brinu i ja gledam da ne radim ono što nije moj posao, tako da bih se i sada ogradila od svega toga. Svakako sam neko ko ne podržava nasilje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Semir Džanković

Koncerte u Beogradskoj Areni je zakazala i Aleksandra Prijović i ona je prva Zvezda Granda koja je zakazala koncert u Areni, a potom i njene dve koleginice iz takmičenja, a Snežana ne krije da je ponosna na njih.

- Super, to je veliki uspeh i uspeh svih nas. Uspeh Zvezda Granda je uspeh svih nas. Idem na koncerte kada to mogu i kada me to interesuje, ovoga puta ne mogu jer nisam tu, pogotovo Aleksandra Prijović je pevačica koju ja poštujem.

Ona se osvrnula i na izjavu Zorice Brunclik da je za njen izgled zadužena ''ljubav tri puta na dan'', te se sa tim složila.

- Mislim da je ljubav, ne mislim samo na muško-ženske odnose, nego količina ljubavi koju čovek ima u sebi za sve i svakoga diktira unutrašnje stanje i to izlazi i kada ste ljuti i kada niste raspoloženi, to dobro izgleda. To je čistač loše energije - kaže Snežana, pa otkriva kako je njen partner Vanja oraspoloži:

Republika

Foto: Republika.rs

Snežana Đurišić o partneru Vanji

- Svojim postojanjem.

O sukobima na estradi se neretko priča, a mnogi se ne mogu ni sakriti, te je nedavno izašao stari intervju Nade Topčagić u kom je ona navodno rekla kako je želela da prebije Snežanu, a ona se na to nasmejala.

- Jako smešno, stvarno. To se nikada nije dogodilo - rekla je pevačica, pa se dotakla sukoba sa Zlatom Petrović: 

- U dobrim smo odnosima i osvrnite se na svoj život, svakako imate situacije kada se sa nekim posvađate, sukob mišljenja, raspravite to i ide se dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading