SEKA ALEKSIĆ DUGO OD JAVNOSTI KRILA ŠTA JE RADILA PRE PEVANJA: Pevačicina prošlost isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

04.02.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica kaže da nikad nije radila kao frizerka, ali često uzme da ofarba mamu ili drugarice!

SEKA ALEKSIĆ DUGO OD JAVNOSTI KRILA ŠTA JE RADILA PRE PEVANJA: Pevačicina prošlost isplivala na videlo!

Foto: Promo

Seka Aleksić

Folk pevačica Seka Aleksić završila je frizersku školu, pa kaže da i danas ume da se lati farbe za kosu, četke i fena, te da na brzinu sredi mamu ili drugarice dok ispijaju kafu u njenom domu. Iako malo ko zna, folkerka je po zanimanju frizerka, zbog čega je mnogi njeni frizeri zovu koleginicom.

Republika

Foto: STS Images

 

Iako je muzika oduvek bila njena najveća ljubav i nije želela da se bavi bilo čime, osim pevanjem, pevačica je otkrila da je njena mama Ibrima insistirala na tome da ona završi bilo kakvu školu i donese joj diplomu.

- Kod mene je to bilo zaista teško jer sam želela da sedim na dve stolice. Jedna stolica je bila mamina želja, tačnije, da završim školu, a druga stolica je bila moja, a to je velika želja da se bavim pevanjem. Dok me mamina uopšte nije zanimala, moja me mnogo zanimala. To nije baš dobro. Ja sam imala sreće da uspem. Sjajno zarađujem i pomažem svima oko sebe - otvorila je dušu Aleksićka za jedan hrvatski radio, pa dodala da svoju profesiju sada primenjuje samo na mami i drugaricama:
- Kao frizerka nikada u životu nisam radila. Sve što sam kao frizer uradila, farbala sam sebe, radila sam mami pramenove. Do pre tri-četiri godine sam farbala sve drugarice. Nisam ja savršen frizer, ali one tako dođu na kafu, ja vidim izrastak i kažem: "Ajde da ti ofarbam taj izrastak." I onda tako pijemo kafu, pričamo i ja ih farbam. Nisam ja loš frizer. Razumem se u sve. Moji frizeri mi često kažu da sam njihova koleginica.


Plašila sam se Minimaksa!

Foto: printscreen/youtube.com

Milovan Ilić Minimaks uvek je bio spreman na viceve na svoj i na tuđi račun

Pevačica je priznala da je njen prvi album, koji je izdala 2002. za "Grand", dve godine stajao u fioci, ali i da se plašila pokojnog Minimaksa, te da je od njega imala veliku tremu.

- Znam da je izašao 2002, a bio je snimljen 1999. i čekao je neki svoj momenat. Sve se desilo nesvesno. Imala sam veliku tremu zbog pokojnog Minimaksa. On me je najavio kao domaću Dženet Džekson. On je bio veoma oštar, dosta se šalio, ali nikad niste mogli da vidite na njegovoj faci da li se šali ili je ozbiljan. Bila sam u šoku što uopšte razgovaram s njim. Znala sam da, kad se pojavim na sceni, sve ću da pokosim. Nisam imala veliku podršku kolega. Vesna Zmijanac je bila moj idol u nekim stvarima iz karijere, ona mi je prišla i dala mi podršku. Nisam se obazirala na ružne stvari. Oduvek sam bila sigurna u sebe.

Marinu sam birala jer je bila najskuplja!

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marina Tucaković bila je poznata i kao estradna mama

Seka je ispričala i da je svojevremeno angažovala Marinu Tucaković samo zato što su njene usluge bile skupe.
Folk zvezda je na početku karijere sarađivala s najboljim tekstopiscima, a sada je otkrila i po kojim principima ih je birala.
- Ja sam samo tražila ko je najbolji i najskuplji. Ako hoćeš dobru muziku i da ti neko uradi hit, moraš da odeš kod najskupljeg. Retko se desi da neko anoniman napravi hit, meni se posrećilo s pesmom "Aspirin". Ti momci su tada bili kompletno nepoznati. Na prvom albumu je radio Braja, a onda sam želela najbolju, odnosno Marinu. Posle su se samo vrteli Marina i Braja. Uradila mi je tri pesme na poslednjem albumu. Žao mi je što nije mogla da ih čuje - ispričala je Seka.

 

BONUS VIDEO: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dHdp6GcwsDw

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja mislila

05.02.2023 06:10

Da je bila starleta.