DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA U EMISIJI KAKO ZAVIJA SARME! Kupa se u luksuzu u dvorcu od 50 miliona evra, a radi sve što i ostale domaćice (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dragana Mirković pokazala u telezijskom gostovanju kakva je domaćica!

DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA U EMISIJI KAKO ZAVIJA SARME! Kupa se u luksuzu u dvorcu od 50 miliona evra, a radi sve što i ostale domaćice (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković zavijala je sarme usred emisije. Ona je gostovala kod voditelja Nenada Škundrića u njegovom šou "Sve po spisku sa Škundrićem" gde ju je sačekao neobičan zadatak.

Kako se pre nekoliko meseci javno pohvalila da se odlično snalazi u kuhinji i da zna da napravi sarme, voditelj je to hteo sad da proveri na delu. Jer, nije baš svakodnevna pojava da neko ko živi u dvorcu od 50 miliona evra, radi sve ono što i obične domaćice. Škundrić je doneo je Dragani kiseli kupus i mleveno meso, kao i ostale namirnice i bacio je na posao.

Foto: YOUTUBE/SVE PO SPISKU SA SKUNDRICEM

Dragana Mirković zavija sarme u emisiji

 

Pevačica je priznala da joj se ovako nešto nije dogodilo za 40 godina karijere, ali je rado prihvatila izazov i pred kamerama pokazala da j ezaista odlična kuvarica, ali je i poručila voditelju da treba da ga bude sramota što joj nije poverovao.

- Odmah da ti kažem da ti nije neki list kupusa, ogroman je. Postoje dve vrste sarmi, ona beogradska to je ogromna, a u mom kraju se prave male sarme, kao od vinove loze. Auu, ala se steglo ovo meso, mogao si da ga podgreješ. Ovo je samo klasično zavijanje sarme, ovo je požarevačka sarma, tako se to radi u mom kraju - rekla je Dragana i dobila aplauz.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading