OTAC ANĐELKE PRPIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ĆERKINE TRUDNOĆE: "Više ne dolazi kući, ona je takva"

Autor:

Zabava

28.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac glumice Anđelke Prpić otkrio je šta misli o ćerkinoj trudnoći sa najboljim prijateljem njenog bivšeg muža!

OTAC ANĐELKE PRPIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ĆERKINE TRUDNOĆE: "Više ne dolazi kući, ona je takva"

Foto: E Stock, Youtube

Otac glumice Anđelke Prpić, Predrag Stević prvi put izašao je u javnost i prokomentarisao ćerkinu trudnoću sa najboljim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića

Već kao mlada opredelila se za glumu, a njen otac kaže da se nisu mešali u njen izbor.

Foto: Prva tv printscreen

Anđelka Prpić u emisiji

 

- Mi nismo ništa uticali, to je ona sama rešila. Nismo razmišljali šta će da upiše, ona je sve sama, mada smo znali da je talenat za to - iskreno kaže Predrag.

Anđelka je oduvek isticala odakle potiče, na šta je njen otac ponosan.

- Nikada nije zaboravila odakle je. Voli da dođe, a ponaša se isto kao što se i ranije ponašala - iskreno kaže Predrag Stević za Blic i dodaje:

- Pre je dolazila, sada slabije, ali njen sin, naš unuk dolazi. Još dok je bio manji, on je tu radio na kasi.

Foto: Instagram.com

Anđelka Prpić sa majkom

 

Anđelka je u više navrata u intervjuima pričala o tome kako je odrasla po svadbama.

- Uvek smo bili po svadbama. Ona je bila takva, kada odemo na svadbe, sedne na klupu, peva, veseli se. Kada je bila mala i u kafane smo je dosta vodili. Ja sam je vodio i odvodio iz vrtića, uzmem je, onda svratimo, bila je kafana "Karpati" naša ovde, sednemo, ona pije borovnicu, ja pivo - ispričao je za emisiju "Metar moga sela" Anđelkin otac.

Vest o tome da je Anđelka Prpić zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža, privukla je ogromnu pažnju, a evo kako su se sa celom situacijom nosili njeni roditelji.

Foto: Youtube.com printscreen

Anđelka Prpić

 

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - kaže iskreno Anđelkin otac Predrag Stević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

28.01.2023 17:35

Dragi, njeni, roditelji, nema zasta da se sekirate. Cerka vam je ziva i zdrava, uspesna, zaljubljena, blagoslovena......

Happy69

29.01.2023 00:57

@Ivana - A tuđa ćerka je nesrećna,trebala je da bude blagoslovena,bila zaljubljena 11god,sve je to uradila ova tvoja Anđelka,fukara od žene.A ti Ivana...doživi istu sudbinu i...bez sekiracije jer "nema zašto".