KOMŠIJE PRISUSTVOVALE TUČI SESTARA: Edita i Indi su se makljale pred svima, nije prvi put da se svađaju!

Autor:

Zabava

27.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Edita Aradinović i Indira Aradinović Indi progovorile o njihovoj tuči.

KOMŠIJE PRISUSTVOVALE TUČI SESTARA: Edita i Indi su se makljale pred svima, nije prvi put da se svađaju!

Foto: Instagram.com/ banedjokic_official

Juče se u medijima pojavio snimak tuče sestara Edita Aradinović i Indira Aradinović Indi koji je izazvao veliki haos i podigao prašinu na domaćoj estradi. Sestre su se makljala po dvorištu porodične kuće, a kamere su sve zabeležile. 

Pojedine komšije su videle i čule šta se tog dana dešavalo, a sada su progovorile o svemu.

Foto: Instagram.com

Indira Aradinović Indy

 

Naime, jedna gospođa kaže da često viđa Editu u komšiluku, ali i da je čak videla i delić nemilog događaja.

Ona nije mogla sa sigurnošću da kaže da li se svađa sestara desila pre ili posle Nove godine, ali za neke detalje bila je potpuno sigurna.

- Znate kako, ovde se ljudi često posvađaju zbog parking mesta, pa sam i tada čula neku viku. Videla sam kroz prozor šta se dešava i baš me je šokiralo kada sam videla njih dve. Indi ne viđam tako često, ali Editu srećem - kaže starija gospođa, koja je želela da ostane anonimna, a onda otkrila za Blic:

Foto: printscreen/RTVPink

Indira Aradinović Indy u emisiji

 

- Ne mogu da se setim da li je to bilo početkom januara, ali znam da je još bilo lepo vreme. Pomislila sam da su se možda i one zbog parkinga posvađale, jer je to ovde normalno. Vrištale su, ali se nije jasno čulo šta govore jer je Indi vikala i plakala istovremeno - navodi pevačicina komšinica, koja poznaje iz viđenja i njihovu majku, koja je bila prinuđena da skoči i razdvoji ćerke.

Podsetimo, u medijima je juče osvanuo snimak kako se Indi i Edita tuku, čupaju, guraju i svađaju. Edita je čak u više navrata bacila Indin mobilni telefon, što ju je dodatno iznerviralo, a kada je sve isplivalo u javnost, obe su se oglasile.

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

 

- Braćo i sestre, Drugari i drugarice! Dušmani vi pogotovo! Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i nefunkcionišu. Smatrate da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću - napisala je pevačica, a zatim nastavila da objašnjava kao da je tuča sestara regularan odnos.

- Možda se do tad opet pobijemo, ali valjano. pošto smo ovde bile ko dve pijanice ispred supermarketa - napisala je uz emotikom koji plače od smeha.

- Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas bole patka. Uživkajte, volem vas - poručila je za kraj.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

27.01.2023 20:11

Ciganska posla....