MILOJEVIĆ SUMIRAO PRIPREME: Zadovoljan sam svime, osim prvim poluvremenom protiv Ludogoreca

Autor:

Sport

27.01.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih nije krio zadovoljstvo nakon poslednjeg trijumfa u Turskoj.

MILOJEVIĆ SUMIRAO PRIPREME: Zadovoljan sam svime, osim prvim poluvremenom protiv Ludogoreca

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjoj pripremnoj utakmici u Turskoj pobedili Austriju Lustenau, a svoje impresije je posle meča izneo strateg crveno-belih Miloš Milojević.

- Sadržajna utakmica, na početku smo bili izuzetno nadmoćni, ali to nismo krunisali golom, potom smo iz predostrožnosti menjali i rotirali, kako igrački, tako i poziciono, pa je onda to delovalo nestabilno u periodima - rekao je trener šampiona Srbije.

Nastavio je u dahu.

- Ipak, dobro je pripeme završiti pobedom, ali i time da su svi dobili minute, tako da imamo jasnu sliku ko može, a ko mora još da radi. Mnogo dobrih situacija i prilika, što me raduje, jer na tome radimo. Nema opravdanja, ali sa igračima koji nisu klasični centarfori, a igrali su kao najistureniji sam zadovoljan u smislu kako su odgovarali zadacima, ali sa jednim klasičnim napadačem, to je bila drugačija slika i više postignutih golova. Zalaganje, trčanje i odnos prema igri je za svaku pohvalu - izjavio je Milojević.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

On je konstatovao da je uvek dobro kada pripreme proteknu bez ozbiljnijih povreda.

- Zadovoljan sam time što je većina igrača zdrava. Bilo je sitnijih povreda koje je prouzrokovao tvrđi teren u Turskoj, ali da ne kukamo sad. Nema krupnih povreda koje igrače mogu da odvoje od terena duže vreme, a generalno sam zadovoljan svim urađenim na pripremama, osim onih 45 minuta protiv Ludogoreca - poručio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading