HENNY UDARIO NA ZVEZDE GRANDA, PA SE POSVAĐAO SA MAHRINOM: Pevačici dozlogrdilo njegovo ponašanje, pa mu zapušila usta! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.01.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mahrina i reper Henny pred našim kamerama su se peckali sve vreme.

HENNY UDARIO NA ZVEZDE GRANDA, PA SE POSVAĐAO SA MAHRINOM: Pevačici dozlogrdilo njegovo ponašanje, pa mu zapušila usta! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Mlada pevačica Mahrina i njen kolega Henny prošle noći pojavili su se na prestižnom muzičkom događaju MAC Music Awards Ceremony, a tom prilikom su pred našim kamerama progovorili o sujeti i ljubomori od strane starijih kolega. 

Međutim, kako je tenzija tokom interjua rasla sve više, Henny i Mahrina su počeli da se peckaju. 

- Meni je bitno da svi znaju moju pesmu, nije mi bitno da držim nagradu, bitno mi je da sam krenuo sa nastupima - rekao je Henny, pa prokomentarisao snimak iz jednog kafića, ispod kog su kružili komentari da ne zna da peva:

- Ja znam da pevam, gledaj - a potom je zapevao, a onda dodao:

Foto: Republika TV

Mahrina i Henny

 

- Znato kako je to na nastupima, ponese vas publika, pod gasom si, ponesete sve. Nisam u ,,Zvezdama Granda" bio.

Potom smo upitali Mahrinu i Henny-ja da prokomentarišu ljubomoru na estradi, a mlada pevačica je imala jasnu poruku. Međutim, dok je došla do reči, morala je da isprovocira dovoljno svog kolegu. 

- Neka su ljubomorni, ja idem dalje, guram svoju priču, znam šta ću biti, ko je ljubomoran, želim mu da ne bude, jer je to ružno osećanja. Kad nisi ljubomoran, srećan si. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading