SUZANA MANČIĆ IZGUBILA SINA POSLE DVA SATA: Potresne ispovest voditeljke ledi krv u žilama! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić prvi put progovorila je o gubitku bebe.

SUZANA MANČIĆ IZGUBILA SINA POSLE DVA SATA: Potresne ispovest voditeljke ledi krv u žilama! (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ, Profimedia

Voditeljka i multimedijalna ličnost Suzanu Mančić je život često stavljao na teška životna iskušenja, zadesilo ju je maltene sve loše što je moglo, ali poznata voditeljka i dan danas čvrsto stoji na nogama, i svu tugu ponosno nosi i fokusira se samo na pozitivna sećanja.

Suzana je u iskrenost ispovesti pričala o detinjstvu, smrti roditelja, tri pobačaja i gubitku dostojanstva nakon curenja kućnog snimka u javnost, koji joj je najteže pao.

Foto: ATA Images

Suzana Mančić

 

- Srećnih trenutaka je u životu jako malo i treba ih prepoznati i uživati u njima. Čini mi se da sam sreću vukla za rukav. Naravno, nesreća je neizbežna. Od malih nogu sam imala trenutke kada bi me koža bolela od straha ako zakasnim 10 minuta kući jer me čeka tata. Bio je strašan i veoma strog. Kasnije su se nizali loši trenuci, nije bilo ništa strašno. Recimo, simpatično je za jednu mladu devojku, da mi je najstrašniji rođendan bio kada sam napunila 23 godine. Sa 23 godine pretpostavka je bila, da ćemo tada završiti gimnaziju, pa fakultet, pa se zaposliti, posle ide udaja, rađanje dece i to je kraj života - rekla je Suzana za Blic, pa nastavila:

Foto: ATA Images

Suzana Mančić slike

 

Karijera koju sam imala, imam je i sada, ali sam pre svega bila jugoslovenska zvezda. Sve što treba da ti se desi, desi ti se. Ostavi te dečko pred venčanje, ostaneš bez roditelja, udaš se pa želiš decu, pa izgubiš jedanput, pa dvaput, pa triput. To su sve teški trenuci koji prate svako živo biće. Treba da se pomirimo sa gubitkom i da ga prevaziđemo, to je velika stvar. Kada te bace, kada padneš u blato, okrvaviš kolena, moraš duboko da udahneš, da se presabereš ko si, šta si, da ustaneš i nastaviš dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading