OVO JE JEDINA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA SUZANE MANČIĆ! Sa prvim suprugom ima dve ćerke, a zbog njega se borila sa DEPRESIJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreća se prekinula nakon osam godina.

OVO JE JEDINA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA SUZANE MANČIĆ! Sa prvim suprugom ima dve ćerke, a zbog njega se borila sa DEPRESIJOM! (FOTO)

Foto: ATA Images

Suzana Mančić

Suzana Mančić je godinama u ljubavi sa grčkim biznismenom Simonom, a pre njega je bila u braku sa muzičarom Nebojšom Kunićem sa kojim ima dve ćerke Nataliju i Teodoru.

Iako sada uživa u srećnoj romansi sa Simonom, sa prvim suprugom stvari nisu bile idealne. Suzana nikada nije krila da on nije bio blagonaklon prema njoj, te ni ne želi da se seća tog braka.

Nebojša je bio član nekada popularnog benda ''Sedmorica mladih'', a nakon prijateljstva se među njima rodila ljubav koja je 1989. godine krunisana brakom. Te godine se pojavila na naslovnoj strani jednog magazina fotografija sa venčanja.

 

 

Mladoženja je nosio elegantno odelo u beloj boji dok je Suzana imala raskošnu venčanicu koja je bila veoma moderna za to vreme. Ona je tada svoj život zbog braka i porodice u potpunosti preokrenula, ali nažalost, nakon osam godina dana došlo je do kraha braka.

- Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane - izjavila je jednom prilikom i priznala da se borila sa depresijom i bitkom za samopouzdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading