"NO ĐANI, NO PARTI" Folker za nekoliko sekundi uzeo 2.000 EVRA! Zbog jedne pesme, gosti ga "okupali" parama (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani u javnosti je poznat kao kralj bakšiša.

"NO ĐANI, NO PARTI" Folker za nekoliko sekundi uzeo 2.000 EVRA! Zbog jedne pesme, gosti ga "okupali" parama (FOTO)

Foto: printscreen/Kurir TV

Radiša Trajković Đani

 

"No Đani, no parti", dobro je poznata parola kada su slavlja u pitanju. Gotovo da nijedna proslava ne može da prođe bez pesama popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, a još kada on zabavlja goste, tad je užitak potpun.

Iako je bakšiš, uvek tabu tema estradnjaka, društvene mreže su tu da otkriju ono što bi oni i sakrili. Nije nepoznanica da se za Đanija lepi etiketa kralja bakšiša, a sada je isplivao još jedan snimak koji to i potvrđuje.

Republika

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani uzima bakšiš

Naime, Trajković je pevao na jednom privatnom slavlju u Parizu, a kako se na njegovom repertoaru našao dobro poznati hit „Nema me“, dobra zarada je bila zagarantovana, a pevač je za samo nekoliko sekundi uzeo 2.000 evra. 

Đani je pevao okružen gostima koji su uživali u njegovoj pesmi, te su mu stavljali u šake novčanice od 500 evra, dok ih je on grlio i nazdravljao. 

Republika

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani uzeo 2.000 evra za par sekundi

Podsetimo, Đani je u nekoliko navrata isticao da su mu osim novca, gosti poklanjali i zlatne lance, prstenje, ali da ništa od toga nije želeo da zadrži.

- Daju mi prstenje, lance, drago kamenje, ali ja to ne nosim. Ništa ne zadržavam, jer ne znam poreklo te robe - kazao je on ranije i dodao:

- Lik mi je poklonio lanac od pola kila zlata, imao je tuce para i počeo je da ih baca na muziku. Snimim da je sa ženom i ja skinem lanac i odem do nje i kažem joj: „Gospođo, vaš suprug mi je dao lanac, ne bih da bude Đani uzeo lanac, pa zapalio za Srbiju“, a ona mi kaže da je on sa namerom kupio taj lanac baš za mene - kaže Đani.

Republika

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Đani kralj bakšiša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading