REŠIO SE VILE OD POLA MILIONA EVRA: Đani se otarasio kuće koju će da ruše!

Autor:

Zabava

20.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulisalo se da ovo arhitektonsko čudo vredi 250.000 evra, ali folker je u njega uložio još bar toliko, tvrdi izvor!

REŠIO SE VILE OD POLA MILIONA EVRA: Đani se otarasio kuće koju će da ruše!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Popularni folker Radiša Trajković Đani pre godinu i po dana otarasio se luksuzne vile na obali Save od pola miliona evra, koja predstavlja pravo arhitektonsko čudo, pošto je predviđena za rušenje jer nema građevinsku dozvolu, saznaje Republika.

Kako folkerova supruga Slađa otkriva za naš portal, pomenuta nekretnina više nije u njihovom vlasništvu, ali nije želela da kaže nikakve detalje ni oko prodaje ni oko legalizacije objekta u koji je Đani svojevremeno uložio čitavo bogatstvo, a onda naprasno odlučio da ga proda.

Foto: instagram.com/djanimusic

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković

 


- Znate šta, s novinarima ne želimo više nikakvu komunikaciju, eto, verujte. Ko god da je pisao to naša kuća nije. Mi smo to prodali pre godinu i po dana, molim vas, nemojte više da me zovete i da me uznemiravate. Ne želim ništa da objašnjavam. Eto, mi smo prodali pre godinu dana kuću, oni peglaju sad tu nešto, doviđenja, prijatno - rekla je Đanijeva Slađa za Republika, izrevoltirana što se njihovo ime i dalje vezuje za spornu nekretninu, te je prekinula razgovor ne želeći da priča ni o tome kako su prodali kuću koja nije legalizovana.


Međutim, pojedini mediji su preneli da je ceo kompleks, gde se nalazi i doskorašnja Đanijeva vila pored reke, predviđen za rušenje jer je izgrađen na divlje.


- Đani je verovatno odlučio da se reši velelepnog zdanja nakon što je bezuspešno pokušavao da pribavi građevinsku dozvolu, koju čak ni on nije mogao da dobije bez obzira na poznanstva i novac koji ima. Kao i većina ostalih nekretnina tu uz Savu, i njegova kuća nelegalno je podignuta, a baš ona je i prikazana kao primer izgradnje divljih kuća u tom delu grada kada je nedavno rađen prilog u "Dnevniku", što su mediji već preneli i ne znajući da je pevač prodao luksuznu vikendicu. Pisalo se i da ona vredi 250.000 evra, ali njena vrednost dostiže i do pola miliona jer je Đani u nju mnogo ulagao i dograđivao je sve vreme, radeći je za svoj gušt. Ipak, kad je shvatio da od legalizacije neće biti ništa, verovatno je prodao nekome ko je na sebe preuzeo veliki rizik da sada strahuje od rušenja, mada se svi koji imaju bespravno podignute objekte uvek nadaju da će pre ili kasnije doći do legalizacije - tvrdi izvor blizak porodici Trajković.


Inače, ekipa "Paparaco lova" snimila je ovo arhitektonsko čudo iz svakog ugla, pa se može videti da nekadašnje Đanijevo luksuzno zdanje pokraj Save ima bazen, košarkaški teren, a poseduje i nekoliko spavaćih soba, kao i kupatila. Ogromna kapija i ograda trebalo je da štite od znatiželjnih pogleda slučajnih prolaznika. Pevaču, kao i njegovoj porodici, očito je bilo bitno da im vikendica služi tokom letnjih dana, kao beg od vrućine, ali će morati da nađu drugo rešenje jer više nisu mogli da se bakću s dozvolama i odlučili su da je prodaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Iki

20.01.2023 09:36

Sad pratite da li ce taj kupac da ispegla legalizaciju!