STANIJA DOBROJEVIĆ OTVORILA VRATA SVOG PENTHAUSA: Nijedan muškarac nije spavao u mom krevetu!

Autor:

Zabava

20.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U moj luksuzni dom ne puštam nikog od muškog roda, osim brata i deke. Dolaze mi samo drugarice, tvrdi starleta koja je sama obezbedila krov nad glavom!

STANIJA DOBROJEVIĆ OTVORILA VRATA SVOG PENTHAUSA: Nijedan muškarac nije spavao u mom krevetu!

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević ekipi Republike otvorila je vrata svog devojačkog stana, u koji, kako tvrdi, još nije kročila noga nijednog muškarca, osim njenog deke i brata.


Ona je nedavno uselila u novi penthaus u Rumi, u koji je navodno uložila pola miliona evra, a mi smo prvi medij koji je pustila unutra i pokazala nam svoj raskošni dom. Stanija za naš list tvrdi da je dosta promenila stav o muškarcima i da više neće moći tako lako neko da se useli u njen život, pa samim tim ni u luks stan koji je sama sebi obezbedila.

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević

 

- Nijedan muškarac nije boravio kod mene u stanu, osim mog brata i deke. Ovo je pravi ženski stan. Dolaze mi samo drugarice. Nijedan muškarac do sada nije spavao u mom krevetu - tvrdi Stanija za naš list i dodaje:


- Još me niko nije pomerio iz koloseka. Ne znam koliko će to da me drži, ali zasad je tako!


Podsećanja radi, Stanijin poslednji dečko za kog se znalo u javnosti je zadrugar Marko Marković, s kojim se smuvala u "Zadruzi", a do nesuglasica je i došlo kada su po izlasku iz rijalitija nastavili zajednički život. Starleta je manekenu iz Crne Gore najviše zamerala to što se nije mnogo angažovao oko svog posla, već se u svemu oslanjao na nju i maltene živeo na njen račun. Iako je ona u vreme kada su raskinuli tvrdila da je zapravo daljina učinila svoje i da su se zbog toga udaljili, pa na kraju i rastali jer ona živi na relaciji Srbija -Amerika, spekulisalo se da je Marko, dok su bili zajedno, bio i s drugim ženama.


Dobrojevićeva, koja inače nikad ne iznosi prljav veš iz svojih odnosa, ni ovoga puta nije blatila Marka, već je za naš list otkrila da je, dok je bila s njim, u njemu prepoznala očinsku figuru i da su maštali da se ostvare kao roditelji.

 

- Nikada nisam razmišljala o udaji. Meni se to javilo tek tokom korone, kada sam bila u vezi s Markom - priznala je Dobrojevićeva i otkrila šta ju je zapravo najviše privlačilo kod njega da joj je proradio i majčinski instinkt:


- Tada sam mislila da bi dete s njim moglo da nasledi moj karakter i temperament, tu moju samoživost i da niko ne može da utiče na mene. A s druge strane, njegov miran karakter i temperament. To je moglo da se izbalansira, ali ako bi dete nasledilo moj karakter, a bilo muško, to bi bilo top!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Darko

21.01.2023 00:04

Voli keks na tvrdom patosu.

Boby

21.01.2023 00:39

Samo se ti slikaj, prikazuj... Vreme ti ide. Moja žena tvojih godina i imamo dete srednjoškolku. Za par godina i da je udamo. A, ti? Džabe ti i penthaus i...

Vera

21.01.2023 05:51

@Boby - Stanojka promasila zivot zbog Stojka.

revolution

21.01.2023 16:07

Pa ne placaju da prespavaju...