DANAS JE POSTALA BAKA, ALI MALO KO ZNA DA JE GOCA BOŽINOVSKA ROĐENA U VOZU: Tako je moj život čudno krenuo! Mama je živela u strahu...

Autor:

Zabava

16.01.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je ovo znao!

DANAS JE POSTALA BAKA, ALI MALO KO ZNA DA JE GOCA BOŽINOVSKA ROĐENA U VOZU: Tako je moj život čudno krenuo! Mama je živela u strahu...

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska danas je postala ponosna baka, s obzirom na to da su njen sin Mirko Šijan i snajka Bojana Rodić dobili drugog sina, i to baš na pevačicin 58. rođendan.

Gocin drugi unuk dobio je ime Vukan, a kako je pevačica rekla, to što se on rodio na njen rođendan je nagrada od Boga. 

Međutim, malo je poznato da je Goca pre 58. godina, davne 1965. godine, rođena u vozu!

Jednom prilikom, gostujući u poznatoj emisiji, pevačica je ispričala detalje toga kako se desilo da se njena majka, koja je preminula u aprilu 2021. godine, porodi u ovom prevoznom sredstvu. 

- Mene mama nije htela, išla je tri-četiri puta kod nadrilekara u selu da je "gnjave”, kako oni kažu. I kad je trebalo da izbaci plod, Morava je nadošla i nije mogla ponovo da ode kod nadrilekara. Tako je odlučila da rodi, ali živela je u strahu da će to biti oštećeno dete - pričala je Goca i nastavila:

Republika

Foto: Republika

Goca Božinovska

 

- Bio je ogroman sneg kad je počeo porođaj, voz je kasnio i ona se porodila u vozu. Pomogao joj je kondukter i još jedna žena. Umotali su me u njenu maramu i kondukterov šinjel. Bila sam petnaest dana u izolaciji, samo su me donosili mami na podoj. Četvrtog dana mi je probušila uši i uvukla crvene konce. Doktor je poludeo. Tako je moj život čudno krenuo.

Inače, ono što je malo ljudi znalo jeste da je i Gocina majka bila pevačica.

- Nisam rasla u izobilju, više nisam imala nego što jesam, tata je radio, mama je bila domaćica. Išla sam u komšiluk da gledam televiziju. Razmišljala sam kako ću jednog dana lepo živeti, završiti velike škole i otići iz sela u Beograd, nisam osećala da tamo pripadam. Bila sam namazana već kao dete. Pevala sam od malih nogu, govorila sam da ću biti naslednica Lepe Lukić, pisala sam joj pisma, kako bih volela da me usvoji, da mi ona bude majka. Ispričala sam joj to mnogo godina kasnije u Kanadi, umrla je od smeha - pričala je svojevremeno Goca i dodala: 

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

 

- Moja majka je lepo pevala, ali joj otac nije dozvoljavao da bude pevačica, to je bilo ozloglašeno zanimanje. I moji su se protivili jer sam iz kafane išla pravo u školu. Tata je govorio da prvo završim školu, ali ja sam morala da pevam. Porasla sam tek u 17. godini, u osmom razredu bila sam najmanja, bez grudi, kao ružno pače, mršava. Jednom su mi se dok sam vozila bicikl zavezala creva od gladi, nikad nisam volela da jedem. Kasno su mi i hormoni proradili, ali odjednom sam se pretvorila u lepu devojku. Sve mi se brzo desilo, ono o čemu sam maštala u detinjstvu ostvarilo se preko noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading