NESREĆA! Teška POVREDA, pokidana ahilova tetiva, pravi maler! Pakao je mala reč, gde je i šta danas radi Jelena Janković!

Autor:

Sport

16.01.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionsko srce, Srbija će to uvek ceniti.

NESREĆA! Teška POVREDA, pokidana ahilova tetiva, pravi maler! Pakao je mala reč, gde je i šta danas radi Jelena Janković!

Foto: Starsport

Jelena Janković i Novak Đoković

Jedna od najbolji srpskih teniserki u istoriji Jelena Janković, ostala upamćena po svom velikom i šampionskom srcu koje ju je i krasilo tokom čitave karijere.

Jelena je poslednji put izašla na teren u jesen 2022. godine kada je na veliku žalost pokidala ahiilovu tetivu u duelu protiv Danijele Hatuhove na turniru Legendi odigranom u Luksemburgu.

Jelena se od profesionalne karijere oprostila na Ju-Es openu 2017, a kasnije je učestvovala na egzibicionom meču na Adrida turu 2020. godine održanom u Beogradu.

Ona  je u aprilu 2021. rodila ćerku Unu i tada se potpuno povukla iz javnosti, a ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Nedavno je otkrila kako je došlo do završetka profersionalne karijere:

- Godinu i po dana posle meča protiv Kvitove (US OPEN 2017) ja sam bila u bolovima. Kako je vreme odmicalo, nije bilo potrebno da govorim bilo šta, pomirila sam se sa sudbinom da ne mogu da se takmičim i da igram profesionalni tenis - ispričala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading