POPOVIĆ UZVRAĆA BRUTALAN UDARAC KARLEUŠI: Nakon tumačenja budućnosti, Saša i Mili pokazali Jeleni gde joj je mesto! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović i Aleksandar Milić Mili odgovorili su Jeleni Karleuši na prozivke.

POPOVIĆ UZVRAĆA BRUTALAN UDARAC KARLEUŠI: Nakon tumačenja budućnosti, Saša i Mili pokazali Jeleni gde joj je mesto! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Youtube.com printscreen

Nakon otvorenog pisma Jelene Karleuše, u kom je ponovo počela da preko tuđih imena juri medijsku pažnju, oglasili su se glavni akteri koji su bili prozvani. Naime, Karleuša je, kao i inače, počela da vređa i predviđa samo njoj poznatu astralnu budućnost o velikim imenima na našoj estradi poput Ane Bekute i Marije Šerifović, kao i ostalih članova muzičkog programa ,,Zvezde Granda". 

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša Instagram

 

Između ostalog Jelena je udarila i na Instagram storiju i na Sašu Popovića, ali i Aleksandra Milića Milija, nakon čega su se oni oglasili i uzvratili njoj.

Popović je imao šta da odgovori nekadašnjoj članici žirija "Zvezda Granda".

- Pošto nas svako malo pominje, čini mi se da Jeleni baš nedostajemo! Očigledno joj fali popularnost koju donose "Zvezde Granda", jer zna da su naši rejtinzi nedostižni! Nije lako kada nisi u najgledanijoj emisiji u regionu - rekao je Saša Popović za Kurir.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović Zvezde Granda

 

U njenom predviđanju dotakla se i Aleksandra Milića Milija. I on je imao poruku za JK.

- Talentovana je da piše bajke. Brojke svake subote pokazuju realne brojke - kaže Mili za Kurir.

Foto: Republika

Aleksandar Milić Mili

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading