SEVERINA PALA U ZABORAV: Igor Kojić uživa u zimskoj idili sa LEPOM GLUMICOM! Ćerka je poznatih roditelja, a OVAJ detalj ih je odao! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Kojić je, po svemu sudeći, preboleo Severinu i uživa u ljubavi sa mladom glumicom, Teodorom Bjelicom.

SEVERINA PALA U ZABORAV: Igor Kojić uživa u zimskoj idili sa LEPOM GLUMICOM! Ćerka je poznatih roditelja, a OVAJ detalj ih je odao! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Nakon razvoda od pevačice Severine Vučković, nekadašnji fudbaler i sin folkera Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić utehu je navodno pronašao u našoj mladoj, poznatoj glumici. Kako se saznaje, on je nedavno uplovio u ljubavne vode sa Teodorom Bjelicom. 

Novopečeni par hladne dane provodi na najpoznatijoj srpskoj planini, Kopaonik, što su pokazali i na društvenoj mreži Instagram potpuno identičnim objavama.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Igor Kojić i Teodora Bjelica

Kojić i Bjelica su, kako piše Story, viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom od lokala, a kako je ispričao izvor, u vezi su tek dve nedelje.

Inače, kako Republika ekskluzivno saznaje od pouzdanog izvora, nedavno pre odlaska na Kopaonik, par je boravio u jednoj vikendici nadomak Beograda. Igor je za ovu priliku iznajmio taksi vozilo i zajedno sa svojom lepšom polovinom pobegao od svake gužve. Usput su, kako dalje saznajemo, zastali u jednoj prodavnici i kupili piće, a zatim nastavili svoj put razmenjući nežnosti na zadnjem sedištu automobila.

 

 

Inače, za Teodoru Bjelicu se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. On je Teodoru dobio sa glumicom Gordanom Bjelicom, poznatom po ulozi Bebe u seriji "Srećni ljudi", ali i učešću u rijalitiju "Farma".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading