"SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM NA ULICU ZBOG NJE" Majka Anite Stanojlović van sebe zbog ćerkine VRELE AKCIJE sa Matorom: Ja to ne mogu da podržim! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u "Zadruzi" bila intimna samo sa muškarcima, Anita Stanojlović je nedavno šokirala javnost prisnim odnosom sa Jovanom Tomić Matorom.

"SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM NA ULICU ZBOG NJE" Majka Anite Stanojlović van sebe zbog ćerkine VRELE AKCIJE sa Matorom: Ja to ne mogu da podržim! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Rijaliti učesnica Anita Stanojlović u "Zadruzi 6" imala je odnos s dvojicom muškaraca, a onda je nedavno sve ostavila bez teksta zbog intimne veze sa Jovanom Tomić Matorom, što je, kako se saznanje, njenu majku potpuno slomilo. Inače, Anita kod kuće ima i maloletno dete što situaciju čini težom. Podsećanja radi, ona je na početku imala odnos s Markom Markovićem i sa Lazarom Čolićem Zolom, a sada je izgleda odlučila da pređe na žene.

Predigra vreloj akciji ispod pokrivača počela je još u diskoteci, gde su se Anita i Matora ljubile naočigled cimera. Nakon toga, devojke su prešle u izolaciju, a koliko su se zanele, svedoči činjenica i da im u tom trenutku nije smetalo prisustvo Aleksandre Nikolić koja je ležala u krevetu pored njih.

Anita je kasnije Milici Veselinović do detalja opisala kako ju je Matora zadovoljavala i koliko je uživala u tome, te da nije mogla ni da zamisli da odnosi sa ženom mogu biti toliko uzbudljivi.

- Čim sam bila sa Jovanom, to znači da je bio haos. Top je osećaj, a bilo mi je bolje s Matorom nego sa muškarcem. Mislim da će me majka izbaciti iz kuće i da mi je već spakovala stvari - pričala je Anita kroz smeh Milici, koju je zanimalo kako izgleda s*ks dve žene.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora Zadruga 6

- Nisam ni ja znala kako izgleda s*ks sa ženom, ali sam uživala. Naša energija je bila nestvarna. Legle smo da spavamo, onda smo Matora i ja počele, a Aleksandra je izašla iz sobe jer joj je bilo neprijatno. Znam da nismo normalne, ali nemam osećaj kao da je to nešto bitno jer u s*ks računam samo kada sam s muškarcem - pričala je tada Anita Milici koja ju je šokirano slušala.

Sa druge strane, njena majka Angelina je izuzetno razočarana ponašanjem svoje ćerke u rijalitiju, a kako je rekla, zbog odnosa koji je imala sa Matorom sada ne može ni na ulicu da izađe.

Republika

Foto: Republika

Anita Stanojlović Zadruga 6

- Ne želim da pričam o Anitinom ponašanju u "Zadruzi", a kamoli o njenom odnosu s Matorom. Sramota me je da izađem na ulicu zbog nje. Nisam je podržala da uđe u "Zadrugu", a njeno ponašanje tek ne mogu da razumem niti da podržim - poručila je kratko Anitina majka za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stepanovic Tomislav

14.01.2023 17:29

Lepo , lepo su je roditelji vaspitali pokazala je da je na visem nivou bice posla za ovu devojku po celoj ilEvropi Dokazala se i pokazala da zarad popularnosti moze poniju , sto i hoce , da potvrdi poziciju i ucesce u zadruzi 7-8-9-10 na odradi FELACIO PONIJU IJUUUU SAMO MAMA DA NE VIDI SAD NE SME DO GRADA A KAD CERA ODRADI PONIJA PA NECE SMETI OD SRAMOTE DO TRAFIKE KRETACE SE ISKLJUCIVO PO ELITNIM TRZNIM CENTRIMA SA NATPISOM NA MAJICI PONOSNA MAMA