LEKARI SAOPŠTILI TUŽNU VEST GLUMCU O POTOMSTVU, GODINAMA ĆUTAO O NAJVEĆEM BOLU: Sada otkrio najteži period u životu! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Stojković podelio je svoju tešku životnu priču!

LEKARI SAOPŠTILI TUŽNU VEST GLUMCU O POTOMSTVU, GODINAMA ĆUTAO O NAJVEĆEM BOLU: Sada otkrio najteži period u životu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Naš mladi glumac Đorđe Stojković pokupio je sve simpatije publike kao vojnik Gruja u seriji ,,Vojna akademija". On se proslavio ulogom u trećoj sezoni pomenute serije, a nedavno je progovorio o teškim periodima u životu. 

Inače, prošle godine sve je obradovala vest da je Stojković postao prvi put otac, a njegova supruga Ivana Belićević na svet je donela naslednika. Đorđe i Ivana dali su sinu ime Nestor. 

Foto: printscreen/instagram.com/djole_kordelion

Đorđe Stojković u emisiji

 

Đorđe je u jednom intervju za medije otvorio dušu i priznao koliko mu je teško pala borba za potomstvo. I dok su prognoze lekara bile slabe, njih dvoje nisu odustali, pa su se odlučili da krenu putem u proces veštačke oplodnje. 

Bog nas je pogledao iako su nam doktori rekli da nećemo moći da dobijemo bebu prirodnim putem. Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili veru i nadu. Nestor je dete ljubavi, podrške, uzajamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, oboje smo bili svesni da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razumevanja i poštovanja – ispričao je Stojković za Gloriju. 

 

 

Đorđeva supruga je svestrana ličnost: psiholog, psihoterapeut i savetnik transakcione analize, zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse. Pored toga je i instruktorka vazdušnih akrobacija u jednoj plesnoj akademiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading