GOCA I ILDA ŠAULIĆ OTKRILE KAKO PROSLAVLJAJU BOŽIĆ, PA SE PRISETILE ŠABANA! Pevačeva udovica: Osećam se USAMLJENO na veliki praznik

Autor:

Zabava

07.01.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško im je bez Šabana.

GOCA I ILDA ŠAULIĆ OTKRILE KAKO PROSLAVLJAJU BOŽIĆ, PA SE PRISETILE ŠABANA! Pevačeva udovica: Osećam se USAMLJENO na veliki praznik

Foto: instagram.com/ildasaulic

Ilda Šaulić

Otkako je legendarni pevač Šaban Šaulić preminuo pre tri godine, u porodici Šaulića novogodišnji i božićni praznici nikada više neće biti isti. 

Jedan deo porodične radosti nestao je sa njegovim odlaskom, ali dolaze nove generacije koje će čuvati sećanje na dedu. Šabanova udovica Goca i ćerka, pevačica Ilda Šaulić za Blic su govorile o Božiću i običajima vezanim za najradosniji hrišćanski praznik.

- Mi proslavljamo Božić, to je bio praznik koji je moj otac izuzetno voleo i poštovao u našoj kući. Tu sve slavilo od početka, od položajnika, pa po redu. Ćerkica jako voli da učestvuje u svemu tome. To su stvari koje definitivno su nam i dužnost, da usmeravamo našu decu ka običajima i pravim vrednostima- kaže Ilda i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ilda Šaulić

 

- Za badnje veče ću biti u Čikagu, a za srpsku Novu godinu u Vašingtonu pa se vraćam za Beograd. I ovaj put sam bila za to da mama krene sa mnom, ali ona nije u takvom raspoloženju za putovanja. Bože zdravlja, nadam se da će u narednim godinama i toga biti. Biće tu u Beogradu sa unucima i sestrom, biće i njoj lepo.

Gordana ne krije da za nju praznici više nisu isti od kako Šabana više nema.

- Usamljeno. Praznici su bili vreme koje smo uvek provodili jedno pored drugog, gde god bili i kakve god obaveze imali. Sada deca i unuci naravno čine sve da mi ulepšaju dane, ali oni imaju svoje obaveze - sa setom u glasu kaže ona.

Republika

Foto: prntscreen/Objektiv

Gordana Šaulić

 

- Generalno se trudimo da uskladimo sve i budemo svi zajedno, ali kada je put dalek i naporan za ćerku onda gledamo da ostane u toplini svoga doma i u okruženju baki i tetki- dodaje Ilda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading