ANĐELKA PRPIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica se pojavila u javnosti, osmeh preko celog lica!

Autor:

Zabava

31.12.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić pokazala je trudnički stomak.

ANĐELKA PRPIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica se pojavila u javnosti, osmeh preko celog lica!

Foto: E Stock, Youtube

Nakon što je portal Republika objavio i saznao prvi vest da je glumica Anđelka Prpić u drugom stanju i to sa najboljim prijateljem, koji se čak poznavao i sa njenim bivšim suprugom Dariom Prpićem, ona je sada pokazala trudnički stomak.

Mnogi je osuđuju, neki je i brane, u svakom slučaju ovo je tema koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a kako se ona zbog najlepšeg mogućeg povoda ne oglašava, svako u svojoj glavi kroji priču po sopstvenoj meri.

Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anđelka Prpić i Dario Prpić

 

Na društvenim mrežama, iako aktivna, njene objave vezane su samo za posao, a kako nije htela da podiže dodatnu prašinu, gotovo nigde nismo imali prilike da je vidimo. Sada se Anđelka Prpić konačno u javnosti pojavila i prvi put nakon raznih spekulacija ponosno prošetala trudnički stomačić.

Naime, jedna od mnogima omiljenih glumica, odlučila je da nema razloga da izbegava pripadnike sedme sile, te je prisustvovala snimanju jedne zabavne emisije gde se družila sa pevačicom Jelenom Broćić.

 

 

Pevačica je sve to objavila na društvenoj mreži „Instagram“ što je izazvalo ogromnu pažnju i lavinu reakcija imajući u vidu da se Anđelka Prpić konačno u javnosti pojavila upravo tada, a ako je suditi po njenom širokom osmehu reklo bi se da je novinski natpisi nimalo nisu uzdrmali.

Odevena elegantno u oversize sako, Anđelka je vešto prikrila stomačić koji bi već trebalo da se nazire, ako uzmemo u obzir pisanja medija da je već u petom mesecu trudnoće, međutim pohvale na račun njenog izgleda nisu izostale i svi se slažu da glumica sija posebnim sjajem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading