"SMETA MI KAD KAŽU DA SAM NAJBOGATIJA PEVAČICA" Branka Sovrlić otvorila dušu o odnosu sa suprugom, pa priznala svoj NAJVEĆI POROK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica, ali kako kaže, taj epitet joj ne imponuje.

Pevačica Branka Sovrlić, jedno od najpoznatijih imena kada je u pitanju naša narodna muzika, sumirala je utiske 2022. godine i za Republiku otvorila dušu o privatnom životu, odnosu sa surpugom, materijalnim stvarima, kao i epitetu najbogatije pevačice na domaćoj estradi.

Branka, ova godina nam je polako na izmaku, šta ostavljate iza sebe i unosite u novu godinu? 

- Ne znam šta bih vam rekla, evo, snimila sam novu pesmu koja je baš ostavila traga i mislim da je bila baš poučna - samo jednom se živi. To smo sada svi svatili, svima nam je zdravlja najpotrebnije, pa onda sve ostalo. Mi smo takav narod, za sve ostalo se lako snađemo.

Da li je to moto kojim se vodite u životu: "Samo se jednom živi"? 

- Jeste, uglavnom se time vodim. Dobro, ne sad pošto-poto, ali živeti normalno svakako. Srećna sam što oko sebe imam puno dobrim prijatelja, da održavam sve te veze, da se nikada u životu ni sa kim nisam posvađala. Sa svojim suprugom sam, evo, već preko 37 godina, normalno da i kad vas majka rodi, nemate ista razmišljanja, pa toga ima i kod nas. Ali, mi to sve rešimo u pet minuta! I zaboravimo da smo se nešto sporečkali, tako to ide kod mene. Važno je imati dobar karakter. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Branka Sovrlić

Znači i posle toliko godina ima tih nekih sitnih svađica i trzavica u vašem odnosu? 

- Pa dobro, ima, ali nisu to bukvlano svađe, više je to “nemoj ovo, nemoj ono”. Ja dosta putujem, ima snega, suprug me pita: "Šta ti to sada treba, da se maltretiraš, da nastradaš, da pogineš, ne daj Bože", i tako… Srećna sam što sam doživela da mi suprug kaže: "Ne dao Bog da umreš pre mene"! 

Novu godinu provodite radno ili kod kuće, u krugu porodice? 

- Biće radno kao i uvek. Kao što znate, imam svoj restoran i moram da budem tu prisutna, jer ja sam tu glavni vođa! Dobro, tu je i suprug, bez njega se ne može, ali moram biti u svom restoranu da držim sve na oku i pratim kako šta funkcioniše. On je jako strog, malo voli i da galami, a ja kad dođem, to je potpuno druga priča. Ima nešto u tom strahopoštovanju, a oni neka se vesele i rade šta hoće. 

Da li to znači da ćete upravo supruga poljubiti u ponoć? 

- Normalno, on je uvek tu uz mene, pa je svake godine on prvi. 

Republika

Foto: E-Stock/Tik Tak

Branka Sovrlić Nova godina

Prethodne godine su bile i te kako turbulentne. Kakva je ova godina bila za Vas? Koje su to loše stvari koje su vas zadesile? 

- Na sreću, loše godine su prošle. Ovde godine, hvala Bogu, niko od mojih bližnjih nije bio bolestan. Mi smo se zaista potrudili da tako bude, moj suprug i ja smo među prvima primili vakcine protiv kovida, tako da nije bilo bolesnih oko mene. To je najvažnije, u porodici mog supruga su svi doktori, osim njega, koji je elektroinženjer. Oni su nas savetovali, i mislim da ih treba slušati, trebalo bi poštovati lekare. Nekih posebnih želja nemam. Sve što sam želela, to sam ostvarila. Imam svoj stan, kuću, ostvarena sam, imam sve što mi je potrebno.

Mnogo se pričao baš o vašim silnim nekretninama, pa i taj restoran... Važite za jednu od najbogatijih pevačica na estradi. Koliko vam taj epitet imponuje ili Vam možda smeta?

- Smetaju mi te priče, ne znam zašto ljudi prave takva poređenja... Ja sam srećna što sam uspešna i da sam postigla ono što sam htela. Važno je imati svoj krov nad glavom, e sad, ima tu nešto što sam i nasledila od svojih roditelja, nešto je i moj suprug od svojih nasledio, ali važno je da smo i mi stekli i sve to nadogradili. Nisam proćerdala svoj život, ostaviću nešto iza sebe.

Kada smo kod sreće, šta je za vas talično? Da li je to neki predmet, komad garderobe, šta vam donosi sreću? Često nosite i crveni ruž, kažu da je crvena boja talična.

- Zapravo, u većini slučajeva na sebi imam pink, ali volim i crvenu boju. Nemam neku posebnu taliju. Zavisi kako sam obučena, pa takve imam i nokte, oduvek sam volela da kombinujem boju laka sa karminom. Prilagodljiva sam što se toga tiče, ali mora sve uvek da bude skockano kako treba.

Republika

Foto: E-Stock/Tik Tak

Branka Sovrlić Nova godina

Hoćete li i u novoj godini nastaviti da se sređujete i da izgledate tako kako izgledate - besprekorno?

- Naravno! Ja sam takva od malena, majka me je uvek oblačila, plela mi, štrikala, štirkala, navijala mi kosu, obožavala me je majka! Kada sam počela da radim, onda sam i ja svoju mamu sređivala. Nikada nisam došla sa puta, a da njoj nisam donela bar neka dva kompleta, neke haljine... Tako sam navikla. Ne bih da kažem da mi je to porok, ali ne pušim, ne pijem, ne kockam se, mogu bar na krpice da trošim pare. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading