PRIJA VOLI DA SE KOCKA! Pevačica otvorila dušu o porocima, pa priznala da posećuje KAZINA: Svidelo mi se, dobijala sam pare

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović nikad iskrenije progovorila o svojim porocima.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda mlađe generacije, Aleksandra Prijović, Novu godinu provešće radno, i to na Banjalučkom trgu, dok će za reprizu najluđe noći provesti u Beogradu, ponovo sa svojom vernom publiku, i to u jednom prestižnom hotelu. 

Ovom prilikom, pevačica nam je otkrila da kako će praznici izgledati u njenom domu, koliko joj smeta što ne provodi više vremena sa svojim sinom Aleksandrom i suprugom Filipom Živojinovićem, kao i da je svojevremeno često posećivala kazina kako bi se kockala i iskušala sreću u jednom od najfatalnijih poroka.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović se kocka

Prija je već ranije priznala da uživa u pivu, a sada je otkrila i kada je bilo njeno najluđe pijanstvo.

Svako od nas je imao neko svoje najluđe pijanstvo, pa tako i ja. Od piva sam povraćala, ali kada sam bila dosta mlađa. Ja stvarno nisam alkoholičarka (smeh). Počela sam jako rano da se bavim ovim poslom, ali ja nisam tip koji voli da izlazi, nikada nisam bila željna izlazaka i muzike. Naravno, nekad mi dođe, pa to uvek izlaske nadomestim proslavama, gde se onako opustim. Volim da popijem, odnosno da pijuckam. Ne da pijem. Volim da popijem i pivo i rakiju, ali u umerenim količinama. Ne pijem da bih bila raspoloženija, već volim da popijem - kaže pevačica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović voli da popije i da se opusti

Kako svake Nove godine provede radno, a ne u svom domu sa najbližima, pevačica je priznala koliko joj teško pada razdvojenost od sina i supruga u ovakvim porodičnim okupljanjima za praznike.

- Kada sam bila trudina, bila sam sa Filipom kod kuće. Ali, navikla sam. Pevam od svoje 14-15 godine, meni je sve to postalo normalno, ali sam za Badnje veče i Božić uvek kod kuće. Teško mi pada ta razdvojenost, otkako sam se preselila u Beograd, jer sam navikla da uvek budem sa porodicom za praznike, ali navika je čudo. Jeste da mi je teže sada kada imam dete i moram da ga ostavim, ali Filip je uvek tu da bude sa njim kada ja nisam - kazala je ona i priznala da je jelku već uveliko okitila.

- Ja sam sve već okitila, pa i jelku! Aki nije mogao da dočeka, a ovih dana smo se dogovorili da napišemo i pismo Deda Mrazu. Kada mu spomenem za još jednu bebu, kaže da hoće brata, ne želi sestru. Nisam planirala ni kada je on u pitanju, tako da mislim da će se desiti i za naredno, biće kako je suđeno. Volela bih da imam devojčicu, ali nije mi to toliko bitno. Sigurna sam da neću puno čekati. Mogu i blizanci, što da ne - priznaje Aleksandra kroz smeh.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom i sinom Aleksandrom

Prijovićka je takođe, progovorila i o kockanju, te otkrila da je posećivala kazina, kako bi okušala svoju sreću.

- Ovo me nikada niko nije pitao (smeh). Iskreno da Vam kažem, ja sam prvi put otišla u Las Vegas u kazino i mogu reći da mi se zaista svidelo. Kad sam došla u Beograd, otišla sam par puta i onda sam čula od nekih novinara da se kockam. Bilo mi je interesantno, ali ne mogu to da nazovem kockanjem jer je sigurno svako od nas, bio u prilici da okuša sreću na ovaj način. Bilo je dobitaka, ne mogu da se žalim, imala sam sreće! Bilo je i sitnijih, ja nisam veliki kockar, da ulažem velike pare - priznala je Prija, pa dodala:

- Poslednji put sam bila pre možda godinu dana, ovde u Beogradu. Ne plašim se da ću se navući, nisam prosto takva osoba, uvek imam granicu u svemu i trudim da ne preterujem ni u čemu. Ako znam da nešto nije dobro za mene, ja ću to uvek da stopiram. Tako se sada trudim da ostavim cigare, jer znam da mi smetaju. Dešavalo se da ne zapalim osam meseci, a onda mi se desi da odem na nastup, popijem pivo i traži mi se cigara - otkrila je Prijovićka za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović u kazinu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading