VEČITI DERBI, ČIJA JE TRAVA BOLJA? Nelson se pohvalio da uzgaja marihuanu, to isto je nedavno učinio i VELIKI LJUBIMAC "Grobara"!

Autor:

Sport

29.12.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši asovi pred novim "poslovnim izazovom".

VEČITI DERBI, ČIJA JE TRAVA BOLJA? Nelson se pohvalio da uzgaja marihuanu, to isto je nedavno učinio i VELIKI LJUBIMAC "Grobara"!

Foto: Starsport

Bivši košarkaši Crvene zvezde i Partizana Demarkus Nelson i Stefon Lazme posvetili su se novom biznisu, a reč je o uzgoju marihuane.

Popularni Admiral je o svom novom "angažmanu" obavestio javnost, a za košarku ga trenutno vezuje samo njegov naslednik.

Uživam u svemu što donosi ovaj novi deo mog života. Za košarku sam vezan isključivo preko sina. Ipak, sada više razmišljam o biznisu. Trenutno s partnerima čekam da se razreši sva papirologija oko kanabisa i CBDulja za Kanadu. Pored toga, planiramo lansiranje premijum brenda votke, to će ići iza Evropu, a siguran sam da će biti i u Srbiji. Pošto sam više od 10 godina igrao po Evropi, upoznao sam dosta ljudi različitih mentaliteta. Sve to pomaže danas u novim životnim izazovima - objasnio je Nelson.

Republika

Foto: Starsport

Nelson i Vesterman

Sa druge strane nekadašnji centar Partizana, koji je crno-beli dres nosio tokom sezone 2008/2009, istakao je da uživa na novom poslu, a oglasio se putem Instagrama.

Danas je pet godina od kada sam suspendovan od igranja profesionalne košarke na godinu dana zbog pušenja džointa. Ubrzajmo… Danas sam vlasnik kanabis biznisa u industriji koja napreduje. 'Okolnosti ne čine čoveka, one ga otkrivaju'. Hvala mom timu i beskrajnoj pomoći/podršci mojoj supruzi Anastasiji. Mi smo brzo rastući problem koji evoluira u industriji. Čujemo se za pet godina - naveo je Lazme.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading