DELIJE GA DOBRO PAMTE: Reprezentativac POTPISUJE nakon Mundijala?

Autor:

Sport

29.12.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se konačan odgovor!

DELIJE GA DOBRO PAMTE: Reprezentativac POTPISUJE nakon Mundijala?

Foto: Starsport

Fudbaler Milana i francuski reprezentativac Olivije Žiru blizu je potpisivanja novog ugovora sa italijanskim klubom, prenela je "Gazeta delo Sport".

Žiru (36) je prošle godine za 2,85 miliona evra iz Čelsija stigao u Milan, a ima ugovor sa italijanskim klubom do kraja sezone. Francuski napadač je za "roso-nere" odigrao 57 utakmica i postigao je 23 gola, a sa Milanom je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A. Žiru je igrao za selekciju Francuske na Svetskom prvenstvu u Kataru, a "trikolori" su u finalu Mundijala posle boljeg izvođenja penala poraženi od Argentine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Olivije Žiru

"Gazeta delo Sport" navodi da će se francuski fudbaler u petak vratiti treninzima Milana posle odmora zbog nastupa na Mundijalu. 

On će se potom zajedno sa svojim menadžerima sastati sa direktorima Milana i potvrditi detalje novog ugovora, koji će trajati do juna 2024. godine.

Navijačima Crvene zvezde Žiru će ostati u sećanju po fenomenalnom golu koji je postigao u Ligi Evrope na Marakani za pobedu "tobdžija" - 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading