ŠOK-PREOKRET Prpić prvi prevario Anđelku sa hrvatskom STARLETOM! Ava: Desilo se samo jednom, bilo je jako STRASNO!

Autor:

Zabava

27.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario je u gradu popularan kao "veliki švaler i zavodnik", posebno je slab na hostese

ŠOK-PREOKRET Prpić prvi prevario Anđelku sa hrvatskom STARLETOM! Ava: Desilo se samo jednom, bilo je jako STRASNO!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

Afera o kojoj bruji Srbiji već danima svakako je trudnoća Anđelke Prpić i to sa Markom Žugićem, najboljim drugom njenog bivšeg supruga Darija. Međutim, javnost je po ovom pitanju podeljena, pa dok neki osuđuju glumicu, drugi navode da ne treba zaboraviti činjenicu da je upravo Dario prvi prevario Anđelku i to s hrvatskom starletom Avom Karabatić. 

Foto: Paparazzo lov/printscreen

Dario Prpić, Anđelka Prpić i Marko Žugić

Dok je Prpić pomno ćutao o aferi, hrvatska starleta se na sva usta hvalila i za medije tada potvrdila da je bila intimna s tadašnjim Anđelkinim mužem.


- Jeste, istina je, Dario i ja smo bili zajedno. To je bilo dok sam ja bila u vezi, tačnije 2017. - šokirala je Ava tada čitavu javnost, pa je na instastoriju otišla i korak dalje i opisala kakav je utisak na nju ostavio Prpić kao muškarac:


- Ne mogu ni sebe ni vas lagati, dogodilo se to samo jednom. Koliko god me osudili niko nije proživeo toliku strast kao ja s Prpićem. Još kad sam u seksi rublju, pa ko bi mi odoleo.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rijaliti učesnica Ava Karabatić 

 

Inače, kako smo saznali od ljudi koji su radili kod Prpića u restoranu, on važi za velikog ženskaroša, te redovno koketira s hostesama i konobaricama.


- Dario je suvlasnik jednog beogradskog restorana, u gradu je popularan kao "veliki švaler i zavodnik". On nije imun ni na jednu lepoticu koju upozna. Nije bitno da li je u pitanju konobarica lokala u koji je dolazio kao gost ili neka od lepotica i starleta u čijem se društvu često nalazio, on se svakoj udvarao, pa kod koje uspe - priča naš sagovornik, koji je bio svedok nekim Prpićevim scenama, pa dodaje:


- Pored devojaka zaposlenih u restoranima, omiljene mete bile su mu i hostese, koje su uvek atraktivne i mlade devojke, te je u više navrata viđen kako s nekom od njih odlazi u pravcu svog automobila i odvozi se na nepoznatu lokaciju.
Podsećamo da je Anđelkin novi partner Marko Žugić, koji je event menadžer. Prpić i glumica su se sporazumno i u miru razveli pre dve godine, a iz braka imaju sina Jakšu.



Anđelki pravio ljubomorne scene zbog uloga, a varao je gde stigne


Kako saznajemo, Dario je često Anđelki pravio ljubomorne scene, te su one jedan od razloga zašto je otišla od njega. Naime, Anđelki, prema rečima našeg izvora, prekipelo je i nije mogla da toleriše suprugovu ljubomoru, koja je bila sve učestalija i to zbog ljubavnih scena u filmovima i serijama. Međutim, pored drame koju joj je često priređivao zbog uloga, ono što je poslednjih godina glumicu dodatno potresalo jesu gradske priče u kojima je Dario bio glavni akter. 

 

Foto: instagram.com/ava_karabatic_official

Hrvatska starleta Ava Karabatić 


Ava u bolnici na odvikavanju od alkohola


Kako Srpski telegraf saznaje, Ava Karabatić se trenutno nalazi u jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj, gde je smeštena pre mesec dana zbog odvikavanja od alkohola. Kako bivša rijaliti učesnica nije mogla sama da pobedi porok, potražila je stručnu pomoć.


- Ava je bila loše, depresivna stalno. Nije više mogla da funkcioniše bez alkohola. Bila je svesna da je postala zavisnik od pića, pa je zbog toga otišla na odvikavanje. Za sada ima krize, ali ako bude istrajna, verujem da će ona to pobediti - rekla je Avina poznanica za naš list.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading