"OSTVARIĆU SE KAO MAJKA" Nakon spekulacija da je u drugom stanju, Iva Grgurić se oglasila i priznala sve o TRUDNOĆI sa biznismenom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima se pojavila informacija da je Iva Grgurić trudna, a sada je za Republiku otkrila istinu!

"OSTVARIĆU SE KAO MAJKA" Nakon spekulacija da je u drugom stanju, Iva Grgurić se oglasila i priznala sve o TRUDNOĆI sa biznismenom!

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

Danas je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je pobednica treće sezone "Zadruge", Iva Grgurić, u drugom stanju, te da sa svojim dečkom, uspešnim biznismenom Nemanjom Petoševićem, očekuje prvo dete

Tragom ove infromacije, pozvali smo bivšu zadrugarku kako bi saznali da li će se zaista ostvariti kao majka sledeće godine, a ona je na naš poziv odgovorila smehom.

- Nije istina, nisam trudna (smeh). Ne znam odakle se pojavila ta infromacija, verovatno je izmišljena kao i većina takvih informacija koje se danas plasiraju... Ljudi sigurno ne bi preko portala saznali da sam trudna, već bi svi lično od mene saznali. Ja bih tu prelepu vest prva objavila, tako da to su gluposti. Ništa me ne čudi - ističe Grgurićeva kroz smeh, pa nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com

Iva Grgurič sa dečkom Nemanjom Petoševićem

- I dalje sam u srećnoj ljubavi sa svojim dečkom, uživamo... Za sada ne planiram da postanem majka, nije mi to u planu, ali kao i svaka žena, volela bih da se ostvarim kao majka. Hoću, jednog dana! Ali, eto, za sada još uvek ne gledam u tom pravcu - zaključuje Iva u razgovoru za Republiku.

Podsetimo, Iva je vezu sa biznismenom Nemanjom Petoševićem dugo krila od javnosti, ona je nakon nekog vremena veoma otvoreno počela da objavljuje fotografije sa njim na društvenim mrežama. Par je nedavno boravio u Dubaiju, na prvom zajedničkom odmoru, a ovih dana su proslavili i katolički Božić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading