KAPLJE JOJ 5.000 EVRA MESEČNO: Otkriveno odakle Ivi Grgurić novac za život na visokoj nozi, sve se saznalo!

Autor:

Zabava

08.12.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže Ive Grgurić vrve od sjaja i glamura, a svi se pitaju kako!?

KAPLJE JOJ 5.000 EVRA MESEČNO: Otkriveno odakle Ivi Grgurić novac za život na visokoj nozi, sve se saznalo!

Foto: N. Mutić

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić dugi niz godina živi život na visokoj nozi, na njenom Instagramu sve vrvi od glamura, a mnogi se pitaju odakle joj novac da isprati način života o kom mnogi sanjaju.

Naime, starleta je navodno potpisala ugovore sa nekoliko kompanija koje joj plaćaju da reklamira njihove proizvode i zahvaljujući tome, mesečno zaradi oko 5.000 evra.

-Popularna je i uticajna na društvenim mrežama, pa ljudi kupuju ono što ona reklamira. Zato se firmama isplati da je angažuju. Pored toga je i veoma odgovorna, ispunjava sve rokove i obaveze iz ugovora koje sklopi sa određenom kompanijom. Stalno ima nove poslovne ponude - rekla je Ivina prijateljica za Informer.

 

 

-Super zarađuje od reklamiranja proizvoda na Instagramu. Zarada joj varira od meseca do meseca, ali u proseku stavi u džep oko 5.000 evra.

Iva nije želela da otkriva tačnu cifru, ali je rekla da od ovog posla može odlično da se živi.

-Prezadovoljna sam novcem koji zaradim. Ne bih da otkrivam koliko je to ukupno mesečno, ali jedan stori naplaćujem 350-400 evra, a objavu na profilu 1.000 evra. Imam potpisane ugovore sa više firmi, što je sjajno - rekla je Iva i dodala da novac koji zaradi ulaže u privatni biznis.

 

 

-Ja sam multipraktik, nije mi dovoljno da radim samo jedan posao. Bolje je da novac kaplje sa nekoliko strana. Pokrenula sam jedan privatni biznis i odlično mi ide, uskoro ću otkriti o čemu se radi. Sebe bih nazvala influenserkom nikako starletom. Nemam sponzora, već samu sebe izdržavam, Živim u iznajmljenom stanu koji plaćam. Vredna sam i ništa mi nije teško i sigurna sam da ću jednog dana biti milionerka - rekla je Grgurićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading