BRZO PREBOLELA VLAOVIĆA: Od srceparajućih poruka na Instagramu, do obnaženih fotografija (FOTO)

Autor:

Hronika

08.12.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misica Dragana Banić se samo nekoliko meseci nakon smrti partnera "baškari" na egzotičnim destinacijama.

BRZO PREBOLELA VLAOVIĆA: Od srceparajućih poruka na Instagramu, do obnaženih fotografija (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Kada je 25. avgusta ubijen Novljanin Goran Vlaović (38) desna ruka ubijenog Jovana Vukotića (42) vođe škaljarskog klana, svi su bili šokirani, a ono što je najviše u tom momentu okupiralo pažnju javnosti bile su potresne poruke koje je njegova devojka, inače misica Dragana Banić, ostavljala na Instagramu, uz njihove zajedničke fotografije. Zbog čega i jeste neobična nagla promena koja je usledila u uređivanju njenih društvenih mreža.

Vlaović je likvidiran 25. avgusta oko šest ujutru, kad je s devojkom Draganom izašao iz kluba na Pagu, a za njegovo ubistvo je osumnjičen Kragujevčanin Duško T. (28), koji je odmah uhapšen. 

U mesecu nakon njegove likvidacije, Banićeva se neretko oglašavala, potresnim objavama, od kojih je svaka upućivala na veliku emociju i tugu zbog gubitka partnera.

– Prošle godine sam ovaj datum slavila sa tobom i ovaj smo trebali slaviti zajedno. Ovako zagrljeni, veseli. Nisi tu, igraš ovako sada sa anđelima, a ja se trudim da izađem jača iz svega ovoga. Jer znam da bi ti želeo da budem jaka. Nedostaješ bejbi – bila je samo jedna od Draganinih objava upućenih Vlaoviću.

Foto: Printscreen/Instagram/dragana_banic

Objava nakon Vlaovićeve smrti

Crni storiji sa belim srcem na Instagramu, ređali su se na Draganinim društvenim mrežama, kao i tekstualne poruke poput:

- Nema reči sa kojima mogu da opišem tugu koju osećam. Ćutim. Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tu si, osećam te. Nisi me ostavio.

- Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmeješ, da me poljubiš. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboravili, volim te.. 

 

 

Međutim, samo tri meseca nakon Vlaovićevog ubistva, čini se da je misica ponovo počela da "živi život punim plućima".

Posle mračnih i tužnih objava, njen "feed" na Instagramu preplavile su fotografije sa egzotičnih destinacija u kupaćem, na kojima je evidentno da uživa.

 

 

Podsetimo, misica je bila na odmoru sa pripadnikom škaljarskog klana kada je on ubijen. Duško Tanasković prišao je Valoviću sa leđa nekoliko trenutaka nakon što je ovaj u pratnji devojke napustio klub i pucao mu jednom u glavu.

Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam - rekla je za Banićeva posle likvidacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading