OVAKO JE ANĐELKA PRPIĆ PRIČALA POSLE RAZVODA OD BIVŠEG MUŽA: Obećala prijateljstvo, viđala mu porodicu, pa sa kumom napravila bebu!

Autor:

Zabava

25.12.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatni život Anđelke Prpić glavna je tema u medijima

OVAKO JE ANĐELKA PRPIĆ PRIČALA POSLE RAZVODA OD BIVŠEG MUŽA: Obećala prijateljstvo, viđala mu porodicu, pa sa kumom napravila bebu!

Foto: Instagram.com

Vest o navodnoj trudnoći glumice Anđelke Prpić sa venčanim kumom M. Ž. koji je inače, kako se navodi, drug iz srednje škole njenog bivšeg muža Darija Prpića, šokirala je domaću javnost. 

Anđelka je 9 godina bila u braku sa Dariom, a razvod se desio 2020., o kojem je glumica samo jednom govorila za medije.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Anđelka i Dario Prpić

Tom prilikom, istakla je kako je sa bivšim pre svega prijatelj i da njih dvoje imaju roditeljsku obavezu prema sinu Jakši, zbog čega su u dobrim odnosima.

- Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom - rekla je tada Anđelka, pa dodala: 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Anđelka Prpić

 

- Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - rekla je Anđelka za Gloriju pre godinu dana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading