LUNA ĐOGANI PRESEKLA SVE, DONELA ODLUKU: Miljkovića čeka težak period!

Autor:

Zabava

19.12.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani menja potpuno životne navike kako bi se oporavila od tragičnih vesti.

LUNA ĐOGANI PRESEKLA SVE, DONELA ODLUKU: Miljkovića čeka težak period!

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani i njen voljeni Marko Miljković pre nekoliko nedelja saopštili su tragične vesti da su izgubili bebu. Podsetimo, Luna se ostvarila kao majka devojčice Mie, kojoj su nedavno proslavili i prvi rođendan i krštenje, a sada je Đoganijeva odlučila da se posveti životu i potpuno promeni navike kako bi detoksirala svoj organizam. 

Foto: Instagrram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Tih dana kada se borila sa prihvatanjem da je izgubila bebu koju su jedva čekali rešila je da promeni svoje navike iz korena. U sebi je videla najvećeg krivca za to što joj se dogodilo, budući da spava svega dva, tri sata dnevno, da ne jede redovno i da se iscrpljuje mnogobrojnim obavezama oko deteta, kuće i reklama od kojih zarađuje. Kako bi sredila svoj život, prepolovila je poslovne obaveze, vratila se zdravom režimu ishrane, a po savetu doktorke, počela da uzima vitamine potrebne da oporavi organizam pred novu trudnoću - rekao je izvor i otkrio da će Miljkovići kroz koji mesec ponovo moći da rade na proširenju porodice.

- Luna pije vitamine koje inače piju trudnice kako bi ojačale plod i organizam. Ti suplementi se daju i ženama koje su izgubile bebu da bi se izbegao novi abortus ukoliko dođe do ponovne trudnoće. Ipak, doktorka ih je savetovala da naprave pauzu od tri, četiri meseca kako bi se njeno telo potpuno oporavilo od kiretaže koju je imala- navodi izvor prenosi Paparazzo i dodaje:

Foto: ST/N.MUTIĆ

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Iako je prvih nekoliko nedelja plakala zbog gubitka, uspela je da se izvuče iz depresije uz pomoć ćerkice Mije. Sa druge strane, Marko je smatrao da bi bilo dobro da pored vitamina i režima ishrane razgovara sa stručnim licem kako bi se i psihički potpuno opravila i pripremila za novu trudnoću. Ona je to odbila, uz objašnjenje da se oseća dobro i obećanje da će mu reći da joj treba pomoć ukoliko oseti da ne može da se nosi s gubitkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vlada

19.12.2022 21:39

Do sada pila vitamin B iz piva i vitamin Š iz rakije.

Željko

22.12.2022 13:15

Karma. Q.