UHODILA BIVŠEG DEČKA I LUPALA LJUDIMA NA VRATA: Anabela priznala da je pravila skandale momku za kojim je otkinula!

Autor:

Zabava

18.12.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas priznala je da je uhodila bivšeg dečka!

UHODILA BIVŠEG DEČKA I LUPALA LJUDIMA NA VRATA: Anabela priznala da je pravila skandale momku za kojim je otkinula!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Anabela Atijas, progovorila je o ljubavi, suzama, ali i protekloj godini. Anabela se takođe, prisetila i svoje stare ljubavi. Pevačica je u samom startu otkrila da li je zadovoljna godinom koja uskoro prolazi, ali i priznala kako stoje stvari na ljubavnom planu.

- Prezadovoljna sam prethodnom godinom, neka tako ostane. Kod mene je uvek na prvom mestu zdravlje, a što se tiče ljubavi, taman sam tu gde treba. Kada se namesti da te ništa 'ne čačne', onda je to prava stvar. Mnogo puta sam plakala zbog ljubavi, bilo je velikih turbulencija, ali suze su okej - rekla je Anabela.

Foto: printscreen/RTVPink

Anabela Atijas

 

Anabela je otkrila kako se oseća Luna nakon svih nemilih događaja koji su je zadesili u prethodnom periodu.

- Uživa i odmara, onako kako je zaslužila. Trenutno je ta euforija, Nova godina, održavamo tu tradiciju sa poklonima, dolazi nam Deda Mraz... Mnogo lepih stvari nas čeka! Ova godina je bila teška za Lunu, ove godine je imala svega u biografiji, ali se nadam da će on Nove godine sve biti bolje! - navela je pevačica.

Takođe, otkrila je i kako će provesti praznike i gde će biti za najluđu noć.

Foto: printscreen/RTVPink

Anabela Atijas Premijera

 

- U Skoplju ću biti za Novu godinu i jedva čekam! Oko praznika nastupam i presrećna sam! Meni je sve ovo ovako, stepenik po stepenik, odlično i penjem se tamo gde treba da budem - izjavila je Anabela.

Na samom kraju, Anabela je priznala da li je ikada uhodila svoju ljubavnu osobu.

- Jesam uhodila iskreno... Zato ne treba previše da se kopa i čačka, jer se uvek nešto pronađe... Nisam bila ekstremna u svemu, ali sam proveravala recimo, gde je i sa kim... Naravno, nikada nije bio tamo gde je trebalo. Kucala sam ljudima na vrata noću, svega je tu bilo - otkrila je Anabela u emisiji Premijera Vikend Specijal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading