E, SAD MOŽE SMAK SVETA! Aleksandra Subotić u društvu kraljveske porodice, starleta objavila fotku sa Karađorđevićima, internet eksplodirao!

Autor:

Zabava

12.12.2022

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić objavila je fotografiju na Instagramu i pohvalila se kako je vreme provela sa kraljevskom porodicom!

E, SAD MOŽE SMAK SVETA! Aleksandra Subotić u društvu kraljveske porodice, starleta objavila fotku sa Karađorđevićima, internet eksplodirao!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić

Starleta i rijaliti zvezda Aleksandra Subotić sve je šokirala kada je na Instagram profilu objavila fotografiju sa kraljevskom porodicom Karađorđević

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić Instagram

 

Naime, Aleksandra se na pomenutoj društvenoj mreži pohvalila da je bila u društvu Aleksandra i Katarine Karađorđević.

- Ova slika definitivno zaslužuje da završi na mom Instagram profilu. Moj suprug i ja u društvu srpskog prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i njegove supruge, princeze Katarine Karađorđević. Moram podeliti s vama da sam bila iznenađena koliko su naši princ i princeza prizemni i ljubazni ljudi - uživali smo boraveći u njihovom društvu - napisala je Aleksandra u opisu objave, dok na slici vidimo i njenog partnera Pecu Raspopovića.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić sa Karađorđevićima

 

Komentari su ubrzo "zarpali" fotografiju: "U takvom društvu i treba da budeš", "divni ste", "veliko poštovanje", "bravo, Sandra", ali bilo je i ovakvih: "molim?", "sačuvaj Bože", "smejurija" i drugih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Verona

13.12.2022 08:44

Našla se svinja u čem' nije bila !

VT

13.12.2022 14:28

Jaki Kraljevi, zato su tu gde jesu. Maternji jedva pricaju itd itd. . .