SAŠA MATIĆ STAVIO TAČKU NA PRIČU O RAZVODU: Progovorio o svim detaljima, evo šta se dešava sa suprugom! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić odlučio je da progovori o razvodu i stavio tačku na sve priče!

SAŠA MATIĆ STAVIO TAČKU NA PRIČU O RAZVODU: Progovorio o svim detaljima, evo šta se dešava sa suprugom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Saša Matić

Pevač Saša Matić odlučio je da progovori o njegovom razvodu, a kako saznaju mediji, njemu se sve smučilo! Naime, njemu je više preko glave priča o navodnim problemima koje ima sa suprugom Anđelijom, te o njihovom razvodu o kojem mediji svako malo bruje! Zbog svega toga, Sale je otvorio dušu i poverio se prijateljima u nadi da će bar najbližima objasniti u čemu je problem.

– Saša ne može da veruje da mediji i dalje pišu o njegovom razvodu, a on sa Anđom nikada nije imao problem – započinje izvor i dodaje:

Republika

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić

 

– Zato je i seo sa prijateljima i rekao: E sad je dosta! Evo da se zna da se moja Anđa i ja volimo najviše na svetu! Ona je za mene jedna jedina i nema ni govora o razvodu, a to što se piše, molim vas, iskulirajte – prepričava izvor i nastavlja:

– Prijatelji su rekli Saši da su oni i znali da je sve laž i da se ne uzbuđuje, međutim, njemu baš nije prijatno što se to piše jer se i Anđelija ljuti, pa je zato i rekao pred svima kako stoje stvari – završava izvor za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading