BILA JE MILJENICA PUBLIKE, A ONDA JE SAMO NESTALA! Evo kako danas izgleda Ines Gavrilović! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ines Gavrilović danas uživa daleko od očiju javnosti.

BILA JE MILJENICA PUBLIKE, A ONDA JE SAMO NESTALA! Evo kako danas izgleda Ines Gavrilović! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Nekadašnja voditeljka Ines Gavrilović devedesetih godina je bila jedno od najprepoznatljivijih lica medijske javne scene. Publika ju je obožavala, bila je miljenica svih, a onda je ''preko noći'' nestala sa malih ekrana.

Foto: youtube.com/printscreen

Ines Gavrilović nekada

Enormnu popularnost joj je donela emisija ''Nedeljno popodne'' na Pink televiziji koja je imala veliku gledanost. Ipak, odlučila je da se povuče.

- Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi prisustvo u medijima najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan - jedino je što je tada rekla Ines.

Foto: instagram.com/krstastanka

Ines Gavrilović danas

2014. godine je Ines dobila ćerkicu Klaru, a na njenom Instagram profilu se može videti kako uživa u životu daleko od reflektora. Iako se ne može videti kako ona izgleda danas, mnogi su se iznenadili kada je njega fotografija osvanula na profilu prijateljice, a pozitivni komentari su se samo nizali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Velja

12.12.2022 22:20

Usao bih u nju kao baka u red za penziju