KRAJ DRAME ISPRED SKUPŠTINE CRNE GORE:Razbijeno staklo na ulaznim vratima , svetlo u zgradi ugašeno

Autor:

Svet

12.12.2022

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani koji su danas protestovali ispred Skupštine Crne nakon ponovnog usvajanja izmena Zakona o predsedniku republike, razišli su se veceras oko 20 časova.

KRAJ DRAME ISPRED SKUPŠTINE CRNE GORE:Razbijeno staklo na ulaznim vratima , svetlo u zgradi ugašeno

Foto: Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

Učesnici protesta su zvižducima ispratili usvajanje zakona, a nakon toga su ka zgradi skupštine, koju su obezbeđivale jake policijske snage, poletele kamenice i flaše, prenosi RTCG.

Kamenicom je razbijeno staklo na ulaznim vratima skupštine, a iz bezbednosnih razloga, svetlo u zgradi skupštine je ugašeno.

Portal Vjesti onlajn je preneo saopštenje policije u kojem se navodi da je jedan broj okupljenih demonstranata maskiranih fantomkama uklonio deo zaštitne ograde ispred zgrade skupštine, a potom napao pripadnike policije kamenicama, flašama, pirotehničkim i eksplozivnim sredstvima i suzavcem.

Učesnik protesta Predrag Vušurović, aktivista i nekadašnji predsedniki omladine Liberalnog Saveza Crne Gore, poručio je da će od sutra biti blokirani sve gradovi u Crnoj Gori i ocenio da je današnjim glasanjem definitivno potvrđena izdaja Crne Gore.

"Izdaja po dubini i do korena, a na to odgovor može da bude samo blokada", rekao je Vušurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading