SUTRA DAN ŽALOSTI U NOVOM PAZARU: U jezivoj nesreći poginula devojčica - prelazila pešački na putu do škole!

Autor:

Hronika

12.12.2022

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melisa Zećović je poginula jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a Gradsko veće Novog Pazara je povodom ovog tragičnog događaja proglasilo Dan žalosti.

SUTRA DAN ŽALOSTI U NOVOM PAZARU: U jezivoj nesreći poginula devojčica - prelazila pešački na putu do škole!

Foto: telegram/192_rs

Nesreća u Novom Pazaru

Gradsko veće Novog Pazara proglasilo je 13. decembar 2022. godine za Dan žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Zećović, devojčice koja je nastradala jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Mur.

Pripadnici MUP-a u Novom Pazaru uhapsili su 17-godišnjaka iz ovog grada zbog sumnje da je jutros automobilom udario 15-godišnju devojčicu, koja je od zadobijenih povreda preminula.

Uhapšen je i S.Ć. (58) iz ovog grada, jer je nakon nesreće vozilom prešao preko tela devojčice i napustio lice mesta, navodi se u saopštenju Policijske uprave Novi Pazar.

Maloletnik se sumnjiči za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a S.Ć. za krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanja do 48 časova.

Republika

Foto: Printscreen/Telegram/192_rs

Nesreća u Novom Pazaru

Da podsetimo, jeziva saobraćajna nesreća se dogodila jutros oko 6.45 sati.

Kako se saznaje, vozač automobila koji je udario devojčicu imao je probnu vozačku dozvolu. On se kretao iz pravca Ribarica prema Novom Pazaru.

Prvi rezultati istrage pokazuju da se auto kretao najverovatnije neprilagođenom brzinom uslovima puta zbog kiše i vlažnog kolovoza kad je oborio devojčicu koja je prelazila sa leve na desnu stranu kolovoza. Devojčica je preminula na mestu.

Testiran je na alkohol i droge i na testu je, prema prvim informacijama, bio negativan. 

Poginula tinejdžerka je bila na putu do srednje škole, a živela je u naselju Mur kod rodbine, dok su njeni roditelji iz jednog sela kod Peštera, pa se devojčica preselila u Mur da bi lakše putovala u školu, ali je stradala nakon samo četiri meseca školovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading