BAKA PRASE NAPRAVIO NOVI SKANDAL: Jutjuber ostao bez dinara od sponzora, pa krenuo da se IŽIVLJAVA nad mlađim fanovima!

Autor:

Zabava

11.12.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase muči muku sa finansijama, otkad je ostao bez sponzora zbog svog skandaloznog poanšanja.

BAKA PRASE NAPRAVIO NOVI SKANDAL: Jutjuber ostao bez dinara od sponzora, pa krenuo da se IŽIVLJAVA nad mlađim fanovima!

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zbog mnogih skandala koje je napravio u poslednje vreme očigledno se našao u finansijskoj krizi, pa je rešio da svoj budžet popuni novim biznisom.

I to ne bilo kojim, već naplaćivanjem fotografisanja sa svojim fanovima i to, da skandal bude veći - onim najmlađim.

Republika

Foto: outube.com printscreen/Baka Prase

Baka Prase naplaćuje deci slikanje sa njim

Kako se saznaje od izvora koji je prisustvovao neprijatnoj situaciji, kod Ilića više nema ništa "za džaba", pa odnedavno za slikanje s pratiocima traži 50 evra.

- Od kada su ga skoro svi sponzori napustili, Baka se dovija da dođe do novca kako zna i ume. Bio sam prisutan kad mu je nedavno na Vračaru prišao jedan dečak i zamolio ga za fotografiju. On mu je mrtav hladan na to odgovorio: "Može, ali to košta 50 evra!" Dete se zbunilo, mislilo je da je to šala i primaklo mu je telefon, na šta ga je on odgurnuo i rekao da prvo plati i da se ne šali. Pošto niko od dece nema toliki novac kod sebe, odmah je produžio dalje, a mali fan je ostao u šoku. Mi stariji koji smo se našli u blizini nismo mogli da poverujemo da je toliko bahat i bezobrazan. Sramota - priča izvor za Kurir.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

Podsetimo, jutjuber u poslednje vreme ređa skandal za skandalom. Nakon što je nedavno dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vređanja koje se desilo na javnom mestu pred policajcima i novinarima, Ilić je opet došao u sukob sa zakonom, pa je nedavno vikao na komunalce, seo u kola i pobegao pre dolaska policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading