Elektra Elite novu pesmu posvetila žestokom momku iz Sarajeva: Misterija trans pevačice u BiH

Autor:

Zabava

06.12.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Elektra Elit snimila pesmu, a spekuliše se da je posvećena jednom Sarajliji

Elektra Elite novu pesmu posvetila žestokom momku iz Sarajeva: Misterija trans pevačice u BiH

Foto: Igor Živković

Elektra Elite ne prestaje da šokira javnost svojim intrigantnim životom, koji je pun tajni, nedovršenih priča i skandala. Nakon što je jedina na estradnoj sceni snimila svoj visokobudžetni novogodišnji program, ona je uz to pripremila i dve nove pesme koje potpisuju Nucci i Leon.

Transrodna pevačica poslednjih dana boravi u Sarajevu, a povod njenog odlaska je snimanje spota u bosanskom gradu i Jahorini. Spekuliše se da je ona tu pesmu posvetila upravo jednom Sarajliji, koja je njena najveća ljubav godina. Poznato je da Elektra skoro svaki svoj dolazak iz Ciriha u Beograd iskoristi za odlazak u Sarajevo, ali to putovanje retko objavljuje na svoje društvene mreže. Bez obzira na to što o mnogim stvarima bez problema priča javno, svoju privatnost krije kao zmija noge. 

Foto: Igor Živković

Elektra Elit

- Moj život je film. Znate sve o meni, a zapravo ne znate ništa. Što se tiče Sarajeva, taj grad zauzima posebno mesto u mom srcu, kako zbog samog grada, tako i zbog ljudi. Da imam više vremena, verovatno bih više boravila tu. Snimila sam spot koji će uskoro ugledati svetlost dana, a svojim fanovima dati muziku kakvu samo Elektra Elite može da iznese - rekla je pevačica za medije, a ko je opasni sarajevski momak, ostaje da nagađamo.

Foto: Igor Živković

Elektra Elit na snegu

U novom setu Elektrinih fotografija sa snimanja spota ostavio je mnoge u čudu zbog njenog seksipila koji je iznela u prvi plan. Polugola na snegu, a potom dočekana kao kraljica u hotelskoj sobi, sigurno će biti jedni od najboljih kadrova.

Foto: Igor Živković

Elektra Elit sva u belom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading