ADIL I ANA STIGLI NA POMEN DŽEJU! Nisu godinama govorili, a sada na grobu SKRHANI BOLOM, tu je i njegova NAJVEĆA LJUBAV, bivša supruga Nada! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.12.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica se okupila na pomenu Džeju.

ADIL I ANA STIGLI NA POMEN DŽEJU! Nisu godinama govorili, a sada na grobu SKRHANI BOLOM, tu je i njegova NAJVEĆA LJUBAV, bivša supruga Nada! (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, KADIĆ

Na dvogodišnji pomen Džeju Ramadanovskom stigla je ćerka Ana u pratnji supruga Adila Maksutovića, kao i Džejeva prva supruga Nada.

Podsetimo, pre nekoliko godina je Ana Ramadanovski prijavila Adila za nasilje u porodici, nakon čega mu je sve oprostila, a Džej zbog toga nije govorio sa njom.

- Ana i ja ne pričamo, nismo u kontaktu. Posvađao se sa ćerkom. Ana je uvek bila uz njega, tako da sam odlučio da više ne razgovaram ni sa njom, ni sa njim. Šta imam ja sa tim što se ona pomirla sa Adilom? Sama se spanđala i napravila dete sa njim, posle toga mu je oprostila sve. Samo sam sa Marijom u kontaktu, sa Anom nisam, jer je odabrala da bude srećna s Adilom - kroz suze je ispričao Džej svojevremno za medije.

Nakon njegove smrti, Adil se javno oprostio od Džeja uz niz hvalopseva i reči punih poštovanja koje tvrdi da je imao prema njemu, a zaključio je osvrćući se na njihov dugogodišnji sukob.

- Voljeni Džej, nikad se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali, oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Budi spokojan, tvoj put nije "put bez povratka", kao u pesmi.

Njegova bivša supruga Nada došla je na pomen takođe, a poznato je da Džej o njoj govorio samo najlepše.

- Nemam ljubav. Ponekad mi nedostaje, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada. Mogu da nađem devojku, da je zgotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imao sam četiri ozbiljne, ali… Živeo sam tako, zarađivao, trošio…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading