ĆERKA DŽEJA RAMADANOVSKOG NEUTEŠNA I NAKON DVE GODINE! Nikada neću prežaliti što tu noć nisam bila uz njega!

Autor:

Zabava

06.12.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ramadanovski iskreno o ocu.

ĆERKA DŽEJA RAMADANOVSKOG NEUTEŠNA I NAKON DVE GODINE! Nikada neću prežaliti što tu noć nisam bila uz njega!

Foto: youtube.com/printscreen

Džej i Marija

Danas se navršavaju dve godine od smrti pevača Džeja Ramadanovskog. Za njim je plakala cela nacija, oproštaji su trajali danima, a njegova ćerka Marija Ramadanovski ga nikada nije prebolela. Kako kaže, ne može da prežali to što sa njim nije provela noć pre nego što je preminuo. Ona je otkrila kako izgleda njen život nakon velikog gubitka.

- Život izgleda onako kako mora. Verujte, meni je isto da li bila godišnjica ili dve godine ili svakodnevica, nedostaje svakako. Teško je, ali moramo dalje. Ni on ne bi voleo da me vidi tužnu - počinje ona i otkriva da li se seća njihovog poslednjeg susreta i razgovora:

Foto: youtube.com

Marija Ramadanovski sa ocem Džejem

- Umro je u nedelju, a ja sam se s njim videla u četvrtak. Tada već nije najbolje izgledao. Nije bio ni raspoložen. Videlo se da nije to to. Niko nije slutio da će umreti za tri dana. Žao mi je što to veče nisam ostala da prespavam kod njega, a osećala sam da nije sve kako treba - priča Marija i ističe da misli da nije shvatao koliko joj je značio:

 - On je znao da ga ja mnogo volim. Međutim, nekad pomislim da nije bio svestan koliko meni znači ne kao otac, već kao moj idol. Za mene on nije bio samo roditelj već veličina. Neću da budem lažno skromna, moj otac je ipak bio velika faca.

Marija otkriva i koliko Džej nedostaje unucima, sinovima njene sestre Ane.

- Mlađi ga je video samo jednom. Stariji se seća i svakodnevno ga pominjemo. Priča šta je sve radio s dedom. I sestri je teško palo, ona je čak i živela s njim, samo što ona ima svakodnevne obaveze oko dece, pa nema toliko vremena da razmišlja kao ja - priča Džejeva ćerka i ističe da sa njegovim prijateljima sa estrade nema puno kontakta:

Foto: instagram.com/marija_ramadanosvki

Marija Ramadanovski o Džeju

- Iskrena ću biti. Nemam veze s njegovim prijateljima sa estrade. S nekoliko njih se čujem. Nisam neko ko će da juri njegove kolege za bilo šta. Ko nije tu, to najbolje tata zna, sve on vidi. Ne bih da komentarišem nikoga pojedinačno. Svi znaju da je moj tata bio gospodin koji nikoga nije želeo da blati, pa ću to sve prepustiti Bogu.

Poznato je da je Džej želeo da se napiše knjiga ''Bela žena'', a Marija otkriva šta se sa tim dešava, kao i da li će u filmu o njegovom životu glavnu ulogu imati glumica Anica Dobra.

- Bila mu je velika želja da se to napiše, ali još uvek nije poznato šta će biti s tim. 

- Kad je on umro, zvali su nas, svakako da bih želela da moja cela porodica učestvuje u tome u smislu da bude istinit film o njemu, a ne nagađanja. Sve što može da se prikaže jer je to zaslužio. Bio je skroman čovek, tako nas je i vaspitao. 

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

Andrijana Tomanić je žena koja je do poslednjeg dana bila uz njega, a Džejeva ćerka kaže da je sada isto tako i uz nju.

- Sada je uz mene. Ona je bila sastavni deo njegovog života i privatno, kao član porodice. Svakodnevno se viđamo i najveća mi je podrška pored majke i sestre. Tu smo i u dobru i u zlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading