GOCU LAZAREVIĆ NAPADALE PIJANICE NA NASTUPIMA: "Nisam smela da im se suprostavim" (FOTO)

Autor:

Zabava

05.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazarević se prisetila neprijatne situacije sa jedne proslave.

GOCU LAZAREVIĆ NAPADALE PIJANICE NA NASTUPIMA: "Nisam smela da im se suprostavim" (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Pevačica Goca Lazarević prisetila se incidenta koji je imala na jednom od nastupa kada ju je pijani gost maltretirao samo zato što nije htela da otpeva pesmu koju je naručio. Ona kaže da nije imala hrabrosti da se suprotstavi raznim navalentnim muškarcima kad je bila mlađa, te i da je prošlo mnogo godina dok nije naučila da odbije da peva na veselju, gde je, prema pretpostavci, moglo da dođe do problema s gostima.


- Bilo je raznih situacija na proslavama na kojima sam pevala. Nerado se sećam situacije kada je jedan pijani muškarac počeo da me maltretira samo zato što nisam htela da otpevam pesmu koju je tražio. Bio je to jedan Krajišnik, prvo je pitao uljudno da li znam pesmu, a ja sam najpristojnije odgovorila da to nije na mom repertoaru - počinje priču Goca za Republiku i nastavlja:


- On je tada počeo da mi viče na uvo, da me vuče i govori da pesmu moram da naučim istog trenutka ako je nemam u glavi. Ma pravo iživljavanje! Rekla sam uljudno da je nepristojan i da me pusti, a on je nastavio da urla. Onda su se uključile kolege iz benda i domaćini. Udaljilo ga je nekoliko muškaraca, a ja sam nastavila da pevam. Nisam htela da me obeshrabri to što je neko neprijatan i pijan jer se sećam da sam se jednom rasplakala kad me je čovek vukao pijan za rukave. Tada sam pobegla s veselja.

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal

Goca Lazarević tvrdi da sad najviše peva na osamnaestim rođendanima


Lazarevićka kaže da sada najviše peva po 18 rođendanima, kao i da je iznenađena što mlađe generacije od reči do reči pevaju njene pesme.


- Moram da priznam da nisam bila previše popularna pevačica, ali su moje pesme u trendu i pevaju se decenijama. Nisam jurila karijeru i popularnost. Pevam sad, pored ostalog i na 18. rođendanima. Skoro je bila situacija da se samo sluša tuc-tuc i odjednom ustajem i krećem sa svojim pesmama. Zvali su me da se pojavim i da otpevam samo jedan blok. To je bio haos, svi su skočili, pogotovo omladina, i svi su pevali uglas sa mnom. Moje pesme su ozbiljne, ne biste rekli da ih slušaju mladi, ali verujte da je ta atmosfera i mene šokirala. Hoću da kažem da su ljubav i dobre pesme uvek u modi. Moje pesme nisu za diskoteke, ali su za sva vremena. Svi misle da ja forsiram i pevam tradicionalnu muziku. Nije tačno da nisam pokušavala da eksperimentišem s drugim žanrovima, ali ovo mi najviše leži. Sada pevam žanrove od kojih ne mogu da zaradim previše, ali ih pevam od srca i to mi je dovoljno.


Decu nikad nije zanimala estrada


Pevačica kaže da njena deca nikad nisu imala nameru da krenu njenim stopama, te i da je to donekle raduje.


- Moja deca nikada nisu htela da budu deo javnog sveta i to sam uvek poštovala. Svako ima pravo na to. Često deca poznatih ličnosti završe u medijima, na naslovnim stranama, bez ikakve želje da se to desi. Ali zbog slave roditelja i sama moraju da budu u žiži. Moju decu to ne zanima. Nekad mi je čak i krivo što zbog posla nisam provodila vremena s njima onoliko koliko mislim da je potrebno, ali to sada nadoknađujem u svakom smislu. Usput, moja deca nikad nisu volela moje pesme. To mi je nekako smešno, ali imaju svoj ukus i stil i imaju pravo da im se sviđaju druge stvari - priseća se Goca kroz smeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading