NISAM ISPUNIO ONO ŠTO MI JE OSTAVIO U AMANET! Rule se ne miri sa gubitkom, priznao da za Džejem i dalje ZAPLAČE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.12.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rule sa knedlom u grlu progovorio o Džeju.

Danas je na Novom groblju održan dvogodišnji pomen Džeju Ramadanoskom koji je preminuo usled zastoja srca. U Aleji zaslužnih granađa su se okupili porodica i prijatelji, a Zoran Jagodić Rule, koji je bio sa njim do poslednjeg trenutka, otkrio je kako se oseća dve godine kasnije.

- Veliki gubitak je izgubiti i prijatelja i saradnika. Nedostaje, svi odlično znate ko je bio Džej Ramadanovski i šta je on u našoj muzici uradio i kao čovek i kao pevač - počeo je Rule, pa dodao da i dan danas zaplače:

Foto: ST/N.PANČIĆ

Prijatelji na pomenu Džeju Ramadanovskom

- Pogotovo kada odem na Dorćol, gde smo stalno bili zajedno, odakle smo stalno išli na gostovanja i gde smo se vraćali, ali on je uvek prisutan.

Rule je istakao da ga se on i prijatelji često sete i pominju ga, a onda otkrio i šta nikada neće zaboraviti.

- Ima milion stvari, ali je bio onakakv kakav jeste, bio je pozitivac. Za tih 25 godina sam ga možda video u nekoliko nezgodnih situacija, on je sve to na svoj način i lako rešavao. Kad god smo negde išli udarimo na neki duži put, on je uvek znao da kaže ''Ko zna zašto je ovo dobro'' i da se prekrsti. Nikad nije dao da ga nešto iznervira, desi se na minut i posle sve okrene na šalu.

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

On je otkrio i šta mu je Džej ostavio u amanet.

- Ostavio mi je. Imao je jednu želju, rekao mi je ''kad umrem hoću na sahrani da bude sto violina'', mi nismo imali sto zbog korone i situacije koja je bila tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading